Як приготувати котлети з сирої моркви на вечерю?
Вся користь овочів зібрана в дивовижно смачних морквяних котлетах. До того ж це дуже доступний і легкий спосіб приготувати ситний вечеря. Цей рецепт присвячений котлет із сирої моркви, беріть на замітку.
Час готування: 70 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Морква – 400 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Крупа манна – 120 гр.
- Молоко – 80 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Часник сушений – 1 ч. л.
- Кріп сушений – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Масло рослинне – 80 мл
Процес приготування:
1. Моркву і цибулю очистіть, розріжте на кілька шматків і подрібніть в блендері.
2. Овочеву масу викладіть в миску, додайте яйце, манну крупу, сіль, часник, кріп, перець і влийте гаряче молоко. Перемішайте інгредієнти.
3. Залиште фарш при кімнатній температурі на 30 хвилин, щоб манка набухла. Якщо через півгодини залишиться рідина, то відіжміть фарш руками.
4. З отриманого фаршу сформуйте округлі котлети і обваляйте їх у панірувальних сухарях.
5. Обсмажте котлети на олії до золотистого кольору.
6. Готові котлети промокніть від жиру на паперових рушниках, потім подавайте на стіл.
Приємного апетиту!












