Морквяні котлети – 10 смачних рецептів приготування з фото покроково

Як приготувати котлети з сирої моркви на вечерю?

Вся користь овочів зібрана в дивовижно смачних морквяних котлетах. До того ж це дуже доступний і легкий спосіб приготувати ситний вечеря. Цей рецепт присвячений котлет із сирої моркви, беріть на замітку.

Час готування: 70 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Морква – 400 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Крупа манна – 120 гр.
  • Молоко – 80 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Часник сушений – 1 ч. л.
  • Кріп сушений – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Сухарі панірувальні – 100 гр.
  • Масло рослинне – 80 мл

Процес приготування:

1. Моркву і цибулю очистіть, розріжте на кілька шматків і подрібніть в блендері.

2. Овочеву масу викладіть в миску, додайте яйце, манну крупу, сіль, часник, кріп, перець і влийте гаряче молоко. Перемішайте інгредієнти.

3. Залиште фарш при кімнатній температурі на 30 хвилин, щоб манка набухла. Якщо через півгодини залишиться рідина, то відіжміть фарш руками.

4. З отриманого фаршу сформуйте округлі котлети і обваляйте їх у панірувальних сухарях.

5. Обсмажте котлети на олії до золотистого кольору.

6. Готові котлети промокніть від жиру на паперових рушниках, потім подавайте на стіл.

Приємного апетиту!