Окрошка на квасі класична – 10 рецептів з покроковими фото

Як приготувати окрошку на квасі з м’ясом?

Неймовірно ситна і цікава в приготуванні окрошка виходить на квасі з додаванням м’яса. Спробуйте кулінарну ідею для вашого сімейного столу. Подавайте блюдо з хлібом або відварною картоплею.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квас – 3 склянки
  • Яловичина – 200 гр.
  • Шинка – 200 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Огірок – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Гірчиця – 2 ч. л.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Дрібно нарізаємо заздалегідь промиту зелень і викладаємо її в глибоку посуд.

2. Сюди ж викладаємо відварні курячі жовтки і гірчицю.

3. Розтираємо заготівлю виделкою.

4. Далі заливаємо її квасом і вимішуємо. Це буде заправкою для окрошки.

5. В інший посуд занурюємо подрібнений білок і огірки.

6. Далі додаємо шматочки відвареного м’яса і шинки.

7. Заливаємо заготівлю заправкою на квасі, солимо за смаком і доповнюємо сметаною.

8. Акуратно розмішуємо блюдо і охолоджуємо його.

9. Домашня окрошка з м’ясом готова. Можна ділити на порції і подавати до столу!