Як приготувати окрошку на квасі з м’ясом?
Неймовірно ситна і цікава в приготуванні окрошка виходить на квасі з додаванням м’яса. Спробуйте кулінарну ідею для вашого сімейного столу. Подавайте блюдо з хлібом або відварною картоплею.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квас – 3 склянки
- Яловичина – 200 гр.
- Шинка – 200 гр.
- Яйце – 5 шт.
- Огірок – 2 шт.
- Зелень – за смаком.
- Гірчиця – 2 ч. л.
- Сметана – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Дрібно нарізаємо заздалегідь промиту зелень і викладаємо її в глибоку посуд.
2. Сюди ж викладаємо відварні курячі жовтки і гірчицю.
3. Розтираємо заготівлю виделкою.
4. Далі заливаємо її квасом і вимішуємо. Це буде заправкою для окрошки.
5. В інший посуд занурюємо подрібнений білок і огірки.
6. Далі додаємо шматочки відвареного м’яса і шинки.
7. Заливаємо заготівлю заправкою на квасі, солимо за смаком і доповнюємо сметаною.
8. Акуратно розмішуємо блюдо і охолоджуємо його.
9. Домашня окрошка з м’ясом готова. Можна ділити на порції і подавати до столу!