Простий і смачний рецепт окрошки на квасі з куркою
і смачну Поживну окрошку на квасі можна приготувати з додаванням курячого м’яса. Таке блюдо порадує вас і ваших близьких в жарку погоду. Подавайте до обіду або в якості перекусу!
Час готування: 1 год
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квас – 4 склянки
- Грудка куряча – 1 шт.
- Редис – 5 шт.
- Огірок – 4 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Курячу грудку відварюємо і ріжемо її соломкою.
2. Промитий редис натираємо на тертці з великими зубчиками.
3. Також чинимо і з огірками.
4. В окремий посуд кладемо подрібнену зелень і посипаємо її сіллю. Розтираємо до виділення соку.
5. З’єднуємо всі інгредієнти в одній великій посуді. Сюди ж кладемо дрібно порізану відварену картоплю і яйця.
6. Акуратно розмішуємо вміст, розкладаємо по тарілках і заливаємо охолодженим квасом.
7. Смачна окрошка з куркою готова!