Омлет з сиром і помідорами на сковороді
Тандем сиру і помідорів смачно доповнюють багато страви. У цьому рецепті приготуємо з ними омлет на сковороді. Готуємо Омлет на яйцях і молоці. Помідори вибираємо міцні, щоб зберегли форму і не дали омлету зайвої рідини. Сир для омлету підходить будь.
Час приготування: 25 хвилин.
Час приготування: 5 хвилин.
Порції: 1.
Інгредієнти:
- Яйце – 3 шт.
- Молоко – 100 мл
- Помідор – 1 шт.
- Сир «Пармезан» – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. В окремий посуд розбити три курячих яйця, додати сіль, налити молоко і перемішати виделкою без збивання в однорідну омлетну масу.
Крок 2. У сковороді розтопити вершкове масло, зробити невеликий вогонь і перелити яєчно-молочну суміш.
Крок 3. Нижня сторона омлету швидко підсмажиться. Омлет посипати чорним перцем і дрібно нашаткованої зеленню.
Крок 4. Очистити від шкірки помідор, дрібно нарізати і розкласти поверх омлету.
Крок 5. Пармезан подрібнити на середній тертці. Посмажити омлет з помідором протягом 3-4 хвилин і посипати сирної стружкою. Почекати, поки сир не почне плавитися.
Крок 6. За допомогою лопатки омлет акуратно скласти вдвічі, посмажити ще 2 хвилини. Потім перевернути на інший бік і через 2 хвилини вогонь вимкнути.
Крок 7. Приготований на сковороді омлет з сиром і помідорами перекласти на тарілку, зверху трохи посипати натертим сиром і сервірувати до сніданку гарячим. Приємного апетиту!