Омлет з сиром, ковбасою і помідорами
Омлет з сиром, ковбасою і помідорами виходить подібним піці, більш ніжним і в якому тісто замінено яєчно-молочною сумішшю. Страва готується просто і швидко. Ковбаса для омлету підходить будь-яка. Помідорів додається небагато. У цьому рецепті спочатку обсмажуються помідори з ковбасою, а натертий сир вводиться в омлетну масу.
Час приготування: 20 хвилин.
Час приготування: 5 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Яйце – 4 шт.
- Молоко – 4 ст. л.
- Помідор – 100 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Цибуля – 50 гр.
- Ковбаса – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Приправи – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Зелень – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Цибулину очистити і дрібно нарізати. У помідорів видалити шкірку і м’якоть нарізати дуже дрібно. У сковорідці розігріти олію й обсмажити подрібнений помідор з цибулею до повного випаровування помідорного соку.
Крок 2. Ковбасу очистити від оболонки, нарізати тонкими скибочками, покласти в сковорідку до овочів і обсмажити.
Крок 3. В окремий посуд розбийте курячі яйця, налийте до них молоко, додайте сіль з будь-якими приправами і перемішайте міксером до однорідності. У цю масу додайте подрібнений на тертці сир і ще раз все перемішайте.
Крок 4. Омлетною масою залийте обсмажені на сковорідці ковбасу з овочами. Зробіть невеликий вогонь, сковороду прикрийте кришкою і тушкуйте омлет до повної готовності. До кінця гасіння посипте омлет дрібно нарізаною зеленню.
Крок 5. Приготований на сковороді омлет з сиром, ковбасою і помідорами сервіруйте до столу гарячим. Приємного апетиту!