Овочеве рагу з капустою і картоплею в мультиварці Редмонд
Класичний рецепт легкого, ароматного і смачного овочевого рагу. Пі правильному приготуванні в мультиварці смаки свіжих овочів змішуються в унікальне за смаком страва, яке точно сподобається кожному.
Час готування: 85 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Картопля – 4 шт.
- Кабачок – 1 шт.
- Капуста – 300 гр.
- Перець солодкий – 2 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Помідори – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Зелень – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. Промиваємо під холодною проточною водою капусту і нарізаємо її дрібними квадратиками.
2. Очищаємо картоплю, кабачок, цибулю і часник. Промиваємо помідори і перці, видаляємо серцевину.
3. Нарізаємо картоплю і кабачок невеликими кубиками. Також подрібнюємо цибулю дрібними кубиками. Перець з помідорами нарізаємо середніми за розміром брусочками, а часник – тонкими слайсами.
4. Вливаємо в чашу мультиварки олію, викладаємо цибулю і обсмажуємо його режим «Випічка» близько 10 хвилин.
5. Закладаємо овочі в каструлю. Спочатку додаємо кабачки, потім картоплю, капусту, перець, помідори і часник. Не перемішуємо. Солимо, перчимо до смаку і виставляємо режим «Гасіння» на годину.
6. Готове рагу перемішуємо, посипаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!