Овочеве рагу в мультиварці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Овочеве рагу з капустою і картоплею в мультиварці Редмонд

Класичний рецепт легкого, ароматного і смачного овочевого рагу. Пі правильному приготуванні в мультиварці смаки свіжих овочів змішуються в унікальне за смаком страва, яке точно сподобається кожному.

Час готування: 85 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Картопля – 4 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Капуста – 300 гр.
  • Перець солодкий – 2 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Помідори – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Зелень – 50 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

1. Промиваємо під холодною проточною водою капусту і нарізаємо її дрібними квадратиками.

2. Очищаємо картоплю, кабачок, цибулю і часник. Промиваємо помідори і перці, видаляємо серцевину.

3. Нарізаємо картоплю і кабачок невеликими кубиками. Також подрібнюємо цибулю дрібними кубиками. Перець з помідорами нарізаємо середніми за розміром брусочками, а часник – тонкими слайсами.

4. Вливаємо в чашу мультиварки олію, викладаємо цибулю і обсмажуємо його режим «Випічка» близько 10 хвилин.

5. Закладаємо овочі в каструлю. Спочатку додаємо кабачки, потім картоплю, капусту, перець, помідори і часник. Не перемішуємо. Солимо, перчимо до смаку і виставляємо режим «Гасіння» на годину.

6. Готове рагу перемішуємо, посипаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!