Овочеве рагу в мультиварці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Класичне овочеве рагу з м’ясом і картоплею в мультиварці

Смачне, соковите і дуже корисна страва з овочів з м’ясом. Таке рагу точно не пригорить до сковороді, готувати його в мультиварці зручно, просто і швидко. М’ясо виходить дуже ніжним, а овочі зберігають всю свою соковитість.

Час готування: 65 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Картопля – 6 шт.
  • Свинина – 400 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Капуста білокачанна – 0,5 шт.
  • Перець солодкий – 2 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 80 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

1. Промиваємо овочі холодно водою. Очищаємо картоплю й нарізаємо його невеликими кубиками.

2. Дрібно шаткуємо капусту, перець очищаємо від насіннєвої коробки і нарізаємо його невеликими брусочками.

3. Помідори нарізаємо великими кубиками.

4. Очищаємо свинину від прожилок, нарізаємо шматочками. Вливаємо олію в мультиварку, вибираємо режим «Смаження» і обсмажуємо м’ясо протягом 10 хвилин.

Додаємо в чашу мультиварки овочі, заливаємо водою, солимо і перчимо за смаком. Накриваємо каструлю кришкою, встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо рагу протягом 40 хвилин. Приємного апетиту!