Класичне овочеве рагу з м’ясом і картоплею в мультиварці
Смачне, соковите і дуже корисна страва з овочів з м’ясом. Таке рагу точно не пригорить до сковороді, готувати його в мультиварці зручно, просто і швидко. М’ясо виходить дуже ніжним, а овочі зберігають всю свою соковитість.
Час готування: 65 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Картопля – 6 шт.
 - Свинина – 400 гр.
 - Помідори – 2 шт.
 - Капуста білокачанна – 0,5 шт.
 - Перець солодкий – 2 шт.
 - Масло рослинне – 2 ст. л.
 - Вода – 80 мл
 - Сіль – за смаком
 - Перець чорний мелений – за смаком
 
Процес приготування:
1. Промиваємо овочі холодно водою. Очищаємо картоплю й нарізаємо його невеликими кубиками.
2. Дрібно шаткуємо капусту, перець очищаємо від насіннєвої коробки і нарізаємо його невеликими брусочками.
3. Помідори нарізаємо великими кубиками.
4. Очищаємо свинину від прожилок, нарізаємо шматочками. Вливаємо олію в мультиварку, вибираємо режим «Смаження» і обсмажуємо м’ясо протягом 10 хвилин.
Додаємо в чашу мультиварки овочі, заливаємо водою, солимо і перчимо за смаком. Накриваємо каструлю кришкою, встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо рагу протягом 40 хвилин. Приємного апетиту!












