Суп з овочів з плавленим сиром
Овочевий суп – блюдо на любителя, він легкий і нежирний. Можна зварити таке блюдо різними способами і підібрати склад під свої уподобання. Щоб зробити овочевий суп ще більш наваристим і ситним, додайте в нього плавлений сирок.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Інгредієнти:
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Брокколі – 0,5 шт.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Оливки без кісточок – 30-50 гр.
- Приправа – за смаком.
- Вода – 1 л
- Сирок плавлений – 200 гр.
Процес приготування:
1. Овочі помийте і очистіть. Сирок обов’язково повинен бути натуральним складом, інакше він просто не розплавиться в окропі.
2. Моркву і картоплю наріжте кубиками.
3. Брокколі розберіть на дрібні суцвіття.
4. Викладіть подрібнені овочі в каструлю, залийте їх водою і поставте на вогонь.
5. В окремій мисочці розімніть виделкою плавлений сирок з невеликою кількістю окропу.
6. Коли картопля буде готовий, додайте в суп масу з плавленого сиру. Варіть суп на середньому вогні, постійно помішуючи, поки сир повністю не розчиниться.
7. В кінці додайте приправи, лавровий лист і сіль за смаком, перемішайте.
8. Викладіть в суп оливки.
9. Накрийте каструлю кришкою і дайте супу настоятися. Подавайте овочевий суп в гарячому вигляді з скибочкою свіжого хліба.
Приємного апетиту!