Овочевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп з овочів з плавленим сиром

Овочевий суп – блюдо на любителя, він легкий і нежирний. Можна зварити таке блюдо різними способами і підібрати склад під свої уподобання. Щоб зробити овочевий суп ще більш наваристим і ситним, додайте в нього плавлений сирок.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Брокколі – 0,5 шт.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Оливки без кісточок – 30-50 гр.
  • Приправа – за смаком.
  • Вода – 1 л
  • Сирок плавлений – 200 гр.

Процес приготування:

1. Овочі помийте і очистіть. Сирок обов’язково повинен бути натуральним складом, інакше він просто не розплавиться в окропі.

2. Моркву і картоплю наріжте кубиками.

3. Брокколі розберіть на дрібні суцвіття.

4. Викладіть подрібнені овочі в каструлю, залийте їх водою і поставте на вогонь.

5. В окремій мисочці розімніть виделкою плавлений сирок з невеликою кількістю окропу.

6. Коли картопля буде готовий, додайте в суп масу з плавленого сиру. Варіть суп на середньому вогні, постійно помішуючи, поки сир повністю не розчиниться.

7. В кінці додайте приправи, лавровий лист і сіль за смаком, перемішайте.

8. Викладіть в суп оливки.

9. Накрийте каструлю кришкою і дайте супу настоятися. Подавайте овочевий суп в гарячому вигляді з скибочкою свіжого хліба.

Приємного апетиту!