Овочевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Пісний овочевий суп без м’яса

Овочевий суп буде корисний дітям і дорослим. Якщо раніше овочеві супи були основою меню тільки вегетаріанців, то сьогодні таке блюдо можна побачити в меню різних кафе і ресторанів.

Час готування: 25 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 0,5 шт.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Селера – 5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Петрушка – 0,5 пучка.
  • Чилі – за бажанням.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Овочі вимийте і просушіть.

2. Селера наріжте тонкими шматочками.

3. Помідор наріжте кубиками.

4. Ріпчасту цибулю наріжте тонкими кільцями.

5. Болгарський перець очистити від перегородок і насіння, наріжте його соломкою.

6. Моркву натріть на крупній тертці або наріжте тонкими брусками.

7. Капусту нашаткуйте соломкою.

8. У каструлі закип’ятити воду і викладіть в неї подрібнені овочі. На сильному вогні доведіть суп до кипіння.

9. Після цього додайте рубану зелень і сіль за смаком.За бажанням можете додати очищений від насіння подрібнений гострий перчик.

10. Потім зменшіть вогонь до мінімального овочевий суп і варіть 20 хвилин. Суп хоч і низькокалорійний, але дуже ситний.

Приємного апетиту!