Пісний овочевий суп без м’яса
Овочевий суп буде корисний дітям і дорослим. Якщо раніше овочеві супи були основою меню тільки вегетаріанців, то сьогодні таке блюдо можна побачити в меню різних кафе і ресторанів.
Час готування: 25 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 8.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 0,5 шт.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Селера – 5 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідори – 3 шт.
- Петрушка – 0,5 пучка.
- Чилі – за бажанням.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Овочі вимийте і просушіть.
2. Селера наріжте тонкими шматочками.
3. Помідор наріжте кубиками.
4. Ріпчасту цибулю наріжте тонкими кільцями.
5. Болгарський перець очистити від перегородок і насіння, наріжте його соломкою.
6. Моркву натріть на крупній тертці або наріжте тонкими брусками.
7. Капусту нашаткуйте соломкою.
8. У каструлі закип’ятити воду і викладіть в неї подрібнені овочі. На сильному вогні доведіть суп до кипіння.
9. Після цього додайте рубану зелень і сіль за смаком.За бажанням можете додати очищений від насіння подрібнений гострий перчик.
10. Потім зменшіть вогонь до мінімального овочевий суп і варіть 20 хвилин. Суп хоч і низькокалорійний, але дуже ситний.
Приємного апетиту!