Овочевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Овочевий суп з брокколі

Овочевий суп з брокколі підходить для тих, хто любить здорову і смачну їжу. Всі інгредієнти для супу можна знайти в будь-якому продуктовому магазині. Головне виберіть свіжі овочі хорошої якості.

Час готування: 55 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Кабачок – 0,5 шт.
  • Брокколі – 150 гр.
  • сухі Спеції – за смаком.
  • Вода – 1,5 л
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Овочі вимити. Брокколі розберіть на суцвіття, кабачок наріжте кубиками.

2. Картоплю наріжте кубиками.

3. Ріпчасту цибулю і моркву дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі до м’якості.

4. У каструлю влийте воду, додайте сіль і викладіть картоплю. Варіть картоплю 10 хвилин від моменту закипання. Далі викладіть засмажку з цибулі і моркви, продовжуйте варити ще 10 хвилин.

5. Після цього викладіть в бульйон кабачок і брокколі, додайте спеції за смаком, перемішайте і варіть 10-15 хвилин.

6. Суп готовий, розлийте його по тарілках і подавайте до столу.

Приємного апетиту!