паску на вершках без дріжджів
паску на вершках без дріжджів виходить неймовірно ніжним, повітряним і смачним. Цей рецепт ідеально підходить для тих, хто не любить працювати з дріжджами, так як вони можуть викликати деякі труднощі в процесі приготування. Спробуйте для вашого свята!
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 3
Склад:
- Борошно – 280 гр.
- Вершки 10% – 250 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Білок яєчний – 1 шт.
- Цукор – 90 гр.
- Розпушувач – 10 гр.
- Шоколад білий – 40 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Перш ніж почати необхідно підготувати всі інгредієнти.
Крок 2. Білий шоколад розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані до повного розплавлення. Після цього охолоджуємо до кімнатної температури.
Крок 3. У великій мисці з’єднуємо яйця і цукор. Збиваємо до побіління.
Крок 4. Поступово висипаємо сюди борошно з розпушувачем і виливаємо вершки. Збиваємо все до однорідної маси.
Крок 5. Додаємо розтоплений білий шоколад до тесту і добре перемішуємо.
Крок 6. Збиваємо білок в окремій чистій мисці до утворення стабільних піків, а потім перекладаємо його в тісто і добре перемішуємо.
Крок 7. Розкладаємо тісто по формах для паски і випікаємо його 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 8. Паска на вершках без дріжджів готовий. Далі ви можете прикрасити його так, як вам подобається: посипати цукровою пудрою, додати кокосову стружку або збиті вершки, прикрасити ягодами або навіть шоколадними цукерками.