паска без дріжджів – 8 найсмачніших рецептів з покроковими фото

паску на вершках без дріжджів

паску на вершках без дріжджів виходить неймовірно ніжним, повітряним і смачним. Цей рецепт ідеально підходить для тих, хто не любить працювати з дріжджами, так як вони можуть викликати деякі труднощі в процесі приготування. Спробуйте для вашого свята!

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 3

Склад:

  • Борошно – 280 гр.
  • Вершки 10% – 250 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Білок яєчний – 1 шт.
  • Цукор – 90 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Шоколад білий – 40 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Перш ніж почати необхідно підготувати всі інгредієнти.

Крок 2. Білий шоколад розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані до повного розплавлення. Після цього охолоджуємо до кімнатної температури.

Крок 3. У великій мисці з’єднуємо яйця і цукор. Збиваємо до побіління.

Крок 4. Поступово висипаємо сюди борошно з розпушувачем і виливаємо вершки. Збиваємо все до однорідної маси.

Крок 5. Додаємо розтоплений білий шоколад до тесту і добре перемішуємо.

Крок 6. Збиваємо білок в окремій чистій мисці до утворення стабільних піків, а потім перекладаємо його в тісто і добре перемішуємо.

Крок 7. Розкладаємо тісто по формах для паски і випікаємо його 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 8. Паска на вершках без дріжджів готовий. Далі ви можете прикрасити його так, як вам подобається: посипати цукровою пудрою, додати кокосову стружку або збиті вершки, прикрасити ягодами або навіть шоколадними цукерками.