Пастила з яблук у сушарці для фруктів
Швидко і смачно приготувати домашню яблучну пастилу можна в спеціальній сушарці для фруктів. Це набагато практичніше і простіше, ніж висушувати частування в прочиненими духовці. Спробуйте!
Час готування: 7 годин
Час приготування: 6 годин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Яблуко – 2 кг
- Цукор – 100 гр.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Крок 1. Яблука очищаємо від кісточок і шкірки. Подрібнюємо і тушкуємо до м’якості. Після чого подрібнюємо в пюре, доповнюємо цукром і знову готуємо на вогні до загусання.
Крок 2. Піддони електросушарки устеляємо пергаментом і обмазуємо рослинним маслом. Вливаємо сюди тонким шаром яблучну масу.
Крок 3. Включаємо підготовлений прилад на 5-6 годин. Сушимо при температурі 70 градусів.
Крок 4. Через деякий час остуджуємо готовий продукт, нарізаємо його згортаємо в щільні трубочки.
Крок 5. Апетитна яблучна пастила в сушарці готова. Пробуйте самі і пригощайте оригінальним ласощами рідних!