Печінковий рулет – це яскрава, смачна та поживна закуска для вашого столу. Подавайте оригінальне блюдо з печінки в рамках святкового меню. Для приготування в духовці використовуйте нашу готову кулінарну збірку з шести рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Печінковий рулет з курячої печінки з начинкою
Печінковий рулет з курячої печінки з начинкою – це яскраве частування для вашого домашнього або святкового столу. Для приготування апетитною закуски рекомендуємо використовувати наш покроковий рецепт перевірений. Порадуйте своїх близьких, гостей і зробіть звичне меню.
Інгредієнти на
6 порц.
- Куряча печінка 600 гр.
- Сир плавлений 200 гр.
- Яйце куряче 4 шт.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
- Кріп 1 пучок
- Часник 3 зуб.
- Борошно 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування:
- курячу печінку Промиваємо, очищаємо від плівок і прожилок.
- Далі інгредієнт перебиваємо блендером.
- Окремо збиваємо курячі яйця і відправляємо їх до печінкової масі.
- Сюди ж висипаємо борошно, додаємо сіль і перець. Гарненько все перемішуємо.
- Рівномірно розподіляємо отриману масу по деку з пергаментом. Випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
- Для начинки вимішуємо сир, майонез, подрібнений часник і кріп. Обмазуємо сумішшю остиглий печінковий пласт. Звертаємо заготовку в щільний рулет і залишаємо його в холодильнику на кілька годин.
- Печінковий рулет з курячої печінки з начинкою готовий. Нарізайте частування і подавайте до столу!
