Печінковий рулет – 6 рецептів в духовці з покроковими фото

Рулет з печінки з вершковим маслом

Рулет з печінки з вершковим маслом виходить ситним, ніжним і апетитним. Перед таким оригінальним стравою буде важко встояти. Готуйте його до сімейних посиденьок або свят. Для того, щоб спростити цей процес, використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Курячу печінку промиваємо, очищаємо і відправляємо в сковороду з олією.

Крок 2. Готуємо на невеликому вогні пару хвилин, перевертаємо.

Крок 3. Доповнюємо продукт подрібненою цибулею і тертою на тертці морквою. Солимо і перчимо. Перемішуємо і смажимо до м’якості овочів.

Крок 4. Далі заготівлю добре перебиваємо блендером до однорідного тесту.

Крок 5. Отриману масу викладаємо рівним шаром на фольгу.

Крок 6. Змащуємо печінковий пласт розм’якшеним вершковим маслом.

Крок 7. Акуратно згортаємо заготовку в щільний рулет. Обгортаємо його фольгою і ставимо в холодильник до застигання.

Крок 8. Рулет з печінки з вершковим маслом готовий. Нарізайте і подавайте до столу!