Пиріг з персиками — 10 простих рецептів в духовці з покроковими фото

Пиріг з персиками – це неймовірно смачне і нескладний у виконанні ласощі, перед яким ніхто не зможе встояти. Для приготування ароматної і соковитого десерту використовуйте перевірену кулінарну добірку з десяти простих рецептів в духовці з покроковими фотографіями.

Пиріг зі свіжими персиками в духовці

Пиріг зі свіжими персиками в духовці – це простий у виконанні і дуже смачний десерт для всієї родини. Таке ласощі ідеально подати з чашкою чаю або іншими вашими улюбленими напоями. Обов’язково спробуйте приготувати пиріг з нашого покрокового рецептом.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Персик 2 шт.
  • Цукор-пісок 180 гр.
  • Масло вершкове 80 гр.
  • Масло вершкове для змащування форми
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Йогурт 125 гр.
  • Ванільний цукор 2 ч. л.
  • Борошно 210 гр.
  • Сода харчова ½ ч. л.
  • Розпушувач 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Пиріг з персиками в духовці готується швидко і просто. Промиваємо персики і ошпарюємо їх в окропі.
  2. Після перекладаємо в холодну воду.
  3. Далі акуратно знімаємо шкірку з плодів.
  4. Ріжемо перчики великими шматочками, акуратно видаляючи кісточки.
  5. Складаємо шматочки в глибоку миску, посипаємо їх невеликою кількістю цукру і перемішуємо.
  6. З’єднуємо розм’якшене вершкове масло і два види цукру. Збиваємо продукти до утворення пишної піни.
  7. Відправляємо сюди йогурт і куряче яйце, продовжуємо збивати.
  8. Просіваємо в заготовку борошно з розпушувачем і содою.
  9. Продовжуємо збивати до однорідності тесту.
  10. Обмазуємо форму для випікання вершковим маслом і вливаємо сюди тісто.
  11. Розкладаємо по тесту шматочки персиків.
  12. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин. Потім зменшуємо температуру духовки до 160 градусів і готуємо ще близько 30-40 хвилин.
  13. Викладаємо пиріг на решітку і даємо йому охолонути. Перед подачею можна прикрасити цукровою пудрою.
  14. Пиріг зі свіжими персиками в духовці готовий. Подавайте до столу!

Пиріг з персиками і сиром

Пиріг з персиками і сиром не залишить байдужими ваших близьких або гостей. Яскраве фруктове ласощі виходить дуже ніжним, повітряним і ароматним. Готуйте його в домашніх умовах на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Склад:

Тісто:

  • Борошно – 200 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для начинки:

  • Сир – 400 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Цукор – 120 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Крохмаль – 2 ст. л.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Крохмаль – 2 ст. л.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Персики консервовані – 0,5 кг

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Розм’якшене вершкове масло з’єднайте з цукром і ретельно розтираємо до однорідності.

Крок 3. Розбиваємо сюди куряче яйце і гарненько перемішуємо.

Крок 4. Поступово просіваємо сюди борошно з розпушувачем. Формуємо акуратний ком.

Крок 5. Тонко розкачуємо тісто і викладаємо його у форму, розтягуючи по бортику. Ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Крок 6. У мисці змішуємо сир, сметану, яйця, два види цукру, крохмаль і сік половинки лимона.

Крок 7. Збиваємо начинку до однорідності.

Крок 8. Вливаємо сирну масу у форму з тестом.

Крок 9. По верху розкладаємо половинки персиків.

Крок 10. Випікаємо страва 1 годину при температурі 180 градусів.

Крок 11. Пиріг з персиками і сиром готовий. Можна пробувати!

Пиріг з консервованими персиками

Пиріг з консервованими персиками порадує вас дивовижним фруктовим смаком і ароматом. Перед таким десертом ніхто не зможе встояти. Для приготування пирога використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 250 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукор – 150 гр.
  • Молоко – 50 мл
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Персики консервовані – 1 банку.
  • Кориця мелена – на смак.
  • цукрова Пудра – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо інгредієнти за списком.

Крок 2. Збиваємо розм’якшене вершкове масло з цукром.

Крок 3. По одному відправляємо сюди яйця і продовжуємо збивати.

Крок 4. Вливаємо молоко і продовжуємо вимішувати.

Крок 5. В іншому посуді з’єднуємо просіяне борошно, корицю і розпушувач. Перемішуємо.

Крок 6. Заготівку з масла і яєць викладаємо в суху суміш. Замішуємо однорідне тісто без грудочок.

Крок 7. Викладаємо тісто у форму для випікання.

Крок 8. По поверхні розкладаємо половинки консервованих персиків. Випікаємо частування близько 45-50 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 9. Пиріг з консервованими персиками готовий. Діліть на порційні шматочки і пригощайтеся!

Пиріг на пісочному тісті з персиками

Пиріг на пісочному тісті з персиками – це неймовірно смачне, ніжне й ароматне ласощі для сімейного свята або чаювання. Приготувати його в домашніх умовах нескладно. Використовуйте для цього перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Персики – 0,5 кг
  • Ароматизатор (цедра) – за бажанням.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор – 250 гр.
  • Розпушувач – 2 ч. л.
  • Борошно – 500 гр.
  • Масло рослинне – для випікання.
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Пудра цукрова – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування тіста ретельно вимішуємо розм’якшене вершкове масло з цукром.

Крок 2. Розбиваємо сюди курячі яйця і перемішуємо.

Крок 3. Просіваємо борошно з розпушувачем.

Крок 4. Замішуємо однорідне еластичне пісочне тісто.

Крок 5. Відокремлюємо від цього тесту одну третю частину.

Крок 6. Більший шматок тіста розподіляємо по формі з бортиками. Проколюємо його виделкою.

Крок 7 Кладемо на тісто шматочки очищених персиків. Посипаємо крохмалем і цедрою.

Крок 8. Залишився шматочок тіста ділимо на тонкі смужки.

Крок 9. Прикрашаємо пиріг смужками, закриваючи начинку.

Крок 10. Випікаємо частування близько 40-50 хвилин при температурі 180 градусів. Перед подачею посипаємо цукровою пудрою.

Крок 11. Пиріг на пісочному тісті з персиками готовий. Подавайте частування до столу!

Швидкий заливний пиріг з персиками

Швидкий заливний пиріг з персиками порадує насиченим смаком і неймовірним фруктовим ароматом. Такі ласощі можна подавати в колі родини або на свята. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Склад:

Для тіста:

  • Борошно – 130 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.

Для начинки:

  • Персики – 0,5 кг
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Кориця мелена – 0,5 ч. л.
  • Горіх мускатний подрібнений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Промиваємо персики, очищаємо їх від шкірки і ріжемо акуратними шматочками.

Крок 3. Персикові часточки кладемо в сковороду і посипаємо цукром. Під кришкою, доводимо до кипіння.

Крок 4. Доповнюємо продукти корицею і мускатним горіхом.

Крок 5. Тушкуємо і кришкою вже не накриваємо.

Крок 6. Форму для випікання устеляємо пергаментом і промазуємо маслом. На дно викладаємо скибочки персиків.

Крок 7. Для тіста розтираємо розм’якшене вершкове масло і цукор.

Крок 8. Доповнюємо масу курячими яйцями. Продовжуємо збивати.

Крок 9. Додаємо сюди просіяне борошно і розпушувач.

Крок 10. Перемішуємо до однорідності і зникнення грудочок.

Крок 11. Заливаємо персики тестом.

Крок 12. Випікаємо 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 13. Акуратно перевертаємо пиріг і дістаємо його з форми. Персики повинні опинитися зверху.

Крок 14. Швидкий заливний пиріг з персиками готовий. Діліть на порційні шматочки і пригощайтеся!

Пиріг на сметанною заливці з персиками

Пиріг на сметанною заливці з персиками – це соковите і ароматне частування для вашого сімейного чаювання або свята. Смак фруктового пирога нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну ідею з покроковими фотографіями.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Песики – 5 шт.
  • Цукор – 75 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Вода – 15 мл
  • Масло вершкове – 130 гр.
  • Борошно – 240 гр.
  • Сметана – 350 гр.
  • цукрова Пудра – за смаком.
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Цукор ванільний – за смаком.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо просіяне борошно, сіль і цукор. Перемішуємо.

Крок 2. В чаші блендера з’єднуємо суху суміш з шматочками холодного вершкового масла.

Крок 3. Збиваємо продукти до отримання однорідної крихти.

Крок 4. В крихту розбиваємо одне куряче яйце і вливаємо крижану воду.

Крок 5. Знову все збиваємо блендером.

Крок 6. Формуємо гладкий ком. Кладемо його в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Крок 7. Промиваємо персики і нарізаємо тонкими часточками.

Крок 8. Посипаємо скибочки ванільним цукром.

Крок 9. Для заливки з’єднуємо три курячих яйця і цукрову пудру. Збиваємо пару хвилин.

Крок 10. Вливаємо сюди сметану і ще раз перемішуємо.

Крок 11. Отримуємо однорідну сметанную заливку.

Крок 12. Пісочне тісто розподіляємо по формі для випікання. Ставимо в холодильник на 10 хвилин.

Крок 13. Викладаємо сюди часточки персиків.

Крок 14. Заливаємо начинку сметанною заливкою.

Крок 15. Випікаємо близько 35-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 16. Пиріг на сметанною заливці з персиками готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Пиріг з персиками на кефірі в духовці

Пиріг з персиками на кефірі в духовці – це простий у виконанні і дуже смачний десерт для всієї родини. Таке ласощі ідеально подати з чашкою чаю або іншими вашими улюбленими напоями. Обов’язково спробуйте приготувати пиріг з нашого покрокового рецептом.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Склад:

  • Песики консервовані – 250 гр.
  • Кефір – 1 склянка
  • Борошно – 160 гр.
  • Цукор – 1 склянка
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Розпушувач – 12 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо інгредієнти зі списку.

Крок 2. З’єднуємо яйця зі звичайним цукром і ванільним. Додаємо дрібку солі і все добре збиваємо.

Крок 3. Вводимо сюди розтоплене вершкове масло, кефір просіяне борошно з розпушувачем. Вимішуємо однорідне тісто.

Крок 4. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

Крок 5. Виливаємо тісто у форму для випікання. Розкладаємо по тесту часточки персиків.

Крок 6. Випікаємо в розігрітій духовці близько 30-35 хвилин.

Крок 7. Пиріг з персиками на кефірі в духовці готовий. Подавайте частування до столу!

Пиріг на листковому тісті з персиками

Пиріг на листковому тісті з персиками не залишить байдужими ваших близьких або гостей. Яскраве фруктове ласощі виходить дуже ніжним і ароматним. Готуйте його в домашніх умовах на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 0,5 кг
  • Персики – 3 шт.
  • Масло вершкове – 50 гр. + для змащування пергаменту.
  • Цукор – 150 гр.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • цукрова Пудра – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо тісто розморожуємо до кімнатної температури.

Крок 2. Персики очистити від шкірки і кісточок.

Крок 3. Ріжемо фрукти тонкими часточками.

Крок 4. У сковороді гріємо вершкове масло і цукор. Нагріваємо до розчинення сухого продукту. Постійно помішуємо.

Крок 5. Викладаємо в утворився сироп часточки персиків.

Крок 6. Тушкуємо фруктові шматочки, поки вони не покриються карамеллю.

Крок 7. Застеляємо пергаментом форму для випікання. Обмазуємо її маслом.

Крок 8. Ділимо листкове тісто на три частини. Кладемо на деко один пласт.

Крок 9. Половину персиків викладаємо на тісто.

Крок 10. Закриваємо другим пластом тіста. Повторюємо шари.

Крок 11. Закриваємо третьою частиною тіста. Краї гарненько з’єднуємо, поверхню проколюємо виделкою.

Крок 12. Обмазуємо заготівлю збитим жовтком.

Крок 13. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Крок 14. Рум’яне частування дістаємо з духовки, даємо повністю охолонути.

Крок 15. Перед подачею посипаємо частування цукровою пудрою.

Крок 16. Пиріг на листковому тісті з персиками готовий. Можна пригощатися!

Дріжджовий пиріг з персиками в духовці

Дріжджовий пиріг з персиками в духовці порадує вас дивовижним фруктовим смаком і ароматом. Перед таким десертом ніхто не зможе встояти. Для приготування пирога використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,5 кг
  • Дріжджі сухі – 1 пачка.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 100 гр.
  • Молоко – 200 мл
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Персики консервовані – 0,8 кг
  • Цедра лимона – 1 ст. л.
  • Цукор ванільний – 1 пачка.
  • Цукрова пудра – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Займемося приготуванням дріжджового тіста. З’єднуємо борошно, сухі дріжджі, цукор і сіль.

Крок 2. Вливаємо сюди тепле молоко, добре перемішуємо.

Крок 3. Розбиваємо в заготовку куряче яйце. Вливаємо олію.

Крок 4. Додаємо лимонну цедру.

Крок 5. Відправляємо пачку ванільного цукру.

Крок 6. Замішуємо м’яке однорідне тісто. Прикриваємо його плівкою і залишаємо в теплому місці на 1 годину.

Крок 7. З персиків зливаємо рідину. Даємо їм обсохнути. Їх розбираємо тонкими часточками.

Крок 8. Підійшло дріжджове тісто розгортаємо в тонкий пласт. Вирізаємо з нього кружечки.

Крок 9. Кладемо один на одного гурток тесту і скибочку персика. Заготовки перекладаємо у форму для випікання.

Крок 10. Чергуємо персики з тестом, поки не заповнимо всю форму.

Крок 11. Випікаємо частування в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.

Крок 12. Дріжджовий пиріг з персиками в духовці готовий. Подавайте до столу!

Бісквітний пиріг з персиками

Бісквітний пиріг з персиками – це неймовірно смачна і цікава у виконанні кулінарна ідея. Готовий десерт можна подавати до сімейного чаювання або домашнього свята. Приготувати його зможе кожен. Використовуйте для цього перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Склад:

Тісто:

  • Борошно – 150 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор – 150 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для начинки:

  • Персики консервовані – 200 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Цукор – 50 гр.
  • Пудра цукрова – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.

Крок 2. Збиваємо яйця близько 5 хвилин до отримання пишної піни. В кінці додаємо цукор і продовжуємо збивати.

Крок 3. Просіваємо борошно сюди, додаємо розпушувач. Вимішуємо вміст до зникнення грудочок.

Крок 4. Перелити тісто у форму для випікання. Готуємо близько 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 5. Готовий бісквіт охолодити на решітці. Акуратно зрізаємо «кришку». М’якуш надрізаємо квадратиком.

Крок 6. Витягуємо з пирога весь м’якуш.

Крок 7. Консервовані персики ріжемо тонкими часточками.

Крок 8. Кришку бісквіта ріжемо дрібними кубиками.

Крок 9. Збиваємо сметану з цукром до повного розчинення сухого інгредієнта.

Крок 10. Перемішуємо в сметанною заготівлі м’якуш бісквіта.

Крок 11. Сюди ж викладаємо половину персиків. Вливаємо близько 60 мл персикового сиропу з банки. Перемішуємо.

Крок 12. Наповнюємо бісквіт підготовленою начинкою.

Крок 13. Прикрашаємо залишилися персиками і кубиками бісквіта. Залишаємо на час для просочення.

Крок 14. Бісквітний пиріг з персиками готовий. Пригощайтеся!