Пиріг з персиками — 10 простих рецептів в духовці з покроковими фото

Пиріг з персиками – це неймовірно смачне і нескладний у виконанні ласощі, перед яким ніхто не зможе встояти. Для приготування ароматної і соковитого десерту використовуйте перевірену кулінарну добірку з десяти простих рецептів в духовці з покроковими фотографіями.

Пиріг зі свіжими персиками в духовці

Пиріг зі свіжими персиками в духовці – це простий у виконанні і дуже смачний десерт для всієї родини. Таке ласощі ідеально подати з чашкою чаю або іншими вашими улюбленими напоями. Обов’язково спробуйте приготувати пиріг з нашого покрокового рецептом.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Персик 2 шт.
  • Цукор-пісок 180 гр.
  • Масло вершкове 80 гр.
  • Масло вершкове для змащування форми
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Йогурт 125 гр.
  • Ванільний цукор 2 ч. л.
  • Борошно 210 гр.
  • Сода харчова ½ ч. л.
  • Розпушувач 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Пиріг з персиками в духовці готується швидко і просто. Промиваємо персики і ошпарюємо їх в окропі.
  2. Після перекладаємо в холодну воду.
  3. Далі акуратно знімаємо шкірку з плодів.
  4. Ріжемо перчики великими шматочками, акуратно видаляючи кісточки.
  5. Складаємо шматочки в глибоку миску, посипаємо їх невеликою кількістю цукру і перемішуємо.
  6. З’єднуємо розм’якшене вершкове масло і два види цукру. Збиваємо продукти до утворення пишної піни.
  7. Відправляємо сюди йогурт і куряче яйце, продовжуємо збивати.
  8. Просіваємо в заготовку борошно з розпушувачем і содою.
  9. Продовжуємо збивати до однорідності тесту.
  10. Обмазуємо форму для випікання вершковим маслом і вливаємо сюди тісто.
  11. Розкладаємо по тесту шматочки персиків.
  12. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин. Потім зменшуємо температуру духовки до 160 градусів і готуємо ще близько 30-40 хвилин.
  13. Викладаємо пиріг на решітку і даємо йому охолонути. Перед подачею можна прикрасити цукровою пудрою.
  14. Пиріг зі свіжими персиками в духовці готовий. Подавайте до столу!