Дріжджовий пиріг з персиками в духовці
Дріжджовий пиріг з персиками в духовці порадує вас дивовижним фруктовим смаком і ароматом. Перед таким десертом ніхто не зможе встояти. Для приготування пирога використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 0,5 кг
- Дріжджі сухі – 1 пачка.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – 100 гр.
- Молоко – 200 мл
- Масло рослинне – 40 мл
- Персики консервовані – 0,8 кг
- Цедра лимона – 1 ст. л.
- Цукор ванільний – 1 пачка.
- Цукрова пудра – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Займемося приготуванням дріжджового тіста. З’єднуємо борошно, сухі дріжджі, цукор і сіль.
Крок 2. Вливаємо сюди тепле молоко, добре перемішуємо.
Крок 3. Розбиваємо в заготовку куряче яйце. Вливаємо олію.
Крок 4. Додаємо лимонну цедру.
Крок 5. Відправляємо пачку ванільного цукру.
Крок 6. Замішуємо м’яке однорідне тісто. Прикриваємо його плівкою і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Крок 7. З персиків зливаємо рідину. Даємо їм обсохнути. Їх розбираємо тонкими часточками.
Крок 8. Підійшло дріжджове тісто розгортаємо в тонкий пласт. Вирізаємо з нього кружечки.
Крок 9. Кладемо один на одного гурток тесту і скибочку персика. Заготовки перекладаємо у форму для випікання.
Крок 10. Чергуємо персики з тестом, поки не заповнимо всю форму.
Крок 11. Випікаємо частування в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
Крок 12. Дріжджовий пиріг з персиками в духовці готовий. Подавайте до столу!