Пиріг з персиками — 10 простих рецептів в духовці з покроковими фото

Дріжджовий пиріг з персиками в духовці

Дріжджовий пиріг з персиками в духовці порадує вас дивовижним фруктовим смаком і ароматом. Перед таким десертом ніхто не зможе встояти. Для приготування пирога використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,5 кг
  • Дріжджі сухі – 1 пачка.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 100 гр.
  • Молоко – 200 мл
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Персики консервовані – 0,8 кг
  • Цедра лимона – 1 ст. л.
  • Цукор ванільний – 1 пачка.
  • Цукрова пудра – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Займемося приготуванням дріжджового тіста. З’єднуємо борошно, сухі дріжджі, цукор і сіль.

Крок 2. Вливаємо сюди тепле молоко, добре перемішуємо.

Крок 3. Розбиваємо в заготовку куряче яйце. Вливаємо олію.

Крок 4. Додаємо лимонну цедру.

Крок 5. Відправляємо пачку ванільного цукру.

Крок 6. Замішуємо м’яке однорідне тісто. Прикриваємо його плівкою і залишаємо в теплому місці на 1 годину.

Крок 7. З персиків зливаємо рідину. Даємо їм обсохнути. Їх розбираємо тонкими часточками.

Крок 8. Підійшло дріжджове тісто розгортаємо в тонкий пласт. Вирізаємо з нього кружечки.

Крок 9. Кладемо один на одного гурток тесту і скибочку персика. Заготовки перекладаємо у форму для випікання.

Крок 10. Чергуємо персики з тестом, поки не заповнимо всю форму.

Крок 11. Випікаємо частування в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.

Крок 12. Дріжджовий пиріг з персиками в духовці готовий. Подавайте до столу!