Пиріг з варенням на швидку руку в духовці – це простий спосіб порадувати себе і близьких неймовірно смачним десертом до чаювання. Для приготування використовувати перевірену кулінарну добірку з десяти швидких рецептів з покроковими фотографіями. Відмінна ідея, коли раптово прийшли в гості або просто захотілося солодкого.
Швидкий пиріг з варенням на швидку руку в духовці
Швидкий пиріг з варенням на швидку руку в духовці кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Готове частування можна подавати до чаю або їсти просто так. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Інгредієнти на
8 порц.
- чайна Заварка 230 мл
- Варення 3 ст. л.
- Цукор-пісок 30 гр.
- Борошно 250 гр.
- Розпушувач 10 гр.
- Сіль 1 щіпка
- Масло рослинне 3 ст. л.
- Цукрова пудра для прикраси
Процес приготування:
- Пиріг з варенням на швидку руку в духовці готується дуже просто. Спочатку підготуємо чайну заварку, остуджуємо її і вливаємо в глибоку миску.
- Додаємо в заварку три столові ложки варення без кісточок. Ласощі вибираємо за смаком.
- Перемішуємо варення з заваркою і додаємо сюди сіль і цукор.
- Вливаємо олію і гарненько перемішуємо.
- Просіваємо сюди борошно з розпушувачем.
- Замішуємо однорідне рідкувате тісто.
- Переливаємо його в форму для випікання і готуємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
- готовий пиріг Охолодити і прикрашаємо його цукровою пудрою.
- Швидкий пиріг з варенням на швидку руку в духовці готовий. Пригощайтеся!
Пиріг на кефірі з варенням в духовці
Пиріг на кефірі з варенням в духовці виходить неймовірно ніжним і апетитним. Таке частування нікого не залишить байдужим. Використовуйте кулінарну ідею, якщо раптово прийшли гості. Покроковий рецепт дозволить вам швидко і легко приготувати смачний пиріг.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Варення – 1 склянка
- Кефір – 1 склянка
- Борошно – 300 гр.
- Цукор – 3 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сода – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Відміряємо потрібну кількість варення.
Крок 2. Додаємо в варення соду.
Крок 3. Ретельно перемішуємо і залишаємо на дві-три хвилини.
Крок 4. Розбиваємо сюди куряче яйце.
Крок 5. Вливаємо склянку кефіру.
Крок 6. Додаємо трохи цукру і ретельно перемішуємо. Якщо ваше варення солодке, то цукор можна не використовувати.
Крок 7. Просіваємо в отриману масу борошно.
Крок 8. Ретельно перемішуємо рідкувате тісто до однорідності.
Крок 9. Перелити у форму для випікання.
Крок 10. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Крок 11. Пиріг на кефірі з варенням в духовці готовий. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу!
Пиріг із дріжджового тіста c варенням на швидку руку
Пиріг із дріжджового тіста з варенням на швидку руку – це відмінна ідея, коли захотілося солодкого без зайвих зусиль. На нашу покрокового рецептом ви швидко і легко приготуєте апетитний десерт для всієї родини. Підходить як для домашнього чаювання, так і для святкового столу.
Час готування – 1 година 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 12
Інгредієнти:
- Варення – 250 гр.
- Борошно – 850 гр.
- Кефір – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 3 ст. л.
- Маргарин – 100 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Дріжджі пресовані – 20 гр.
- Цукор ванільний – 1 ч. л.
- Сіль – 1/3 ч. ложки
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. У глибоку миску вливаємо теплий кефір. Додаємо до нього дріжджі, ложку цукру і дві ложки борошна.
Крок 3. Вимішуємо вміст і залишаємо на 20 хвилин.
Крок 4. Додаємо в заготовку розтоплений маргарин, цукор, що залишився (включаючи ванільний), одне яйце цілком і один яєчний білок (жовток залишаємо для обмазування пирога). Сюди ж додаємо сіль і просіваємо борошно.
Крок 5. Замішуємо з вмісту м’яке еластичне тісто.
Крок 6. Прикриваємо його рушником і ставимо в тепле місце на 40 хвилин.
Крок 7. Ділимо тісто на дві частини і тонко розкачуємо одну з них.
Крок 8. Обмазуємо деко рослинним маслом. Викладаємо сюди один пласт тіста, формуючи бортики.
Крок 9. Викладаємо на тісто варення без кісточок.
Крок 10. З решти тіста ліпимо три довгі ковбаски і розгортаємо їх.
Крок 11. Кожну смугу фігурно вирізаємо.
Крок 12. Відразу підготуємо збитий жовток для обмазування.
Крок 13. Викладаємо фігурні смужки на варення. Обмазуємо яєчним жовтком. Випікаємо 40 хвилин при температурі 170 градусів.
Крок 14. Пиріг із дріжджового тіста з варенням на швидку руку готовий. Швидше пробуйте апетитну випічку!
Пиріг c варенням з пісочного тіста в духовці
Пиріг з варенням з пісочного тіста в духовці нескладно приготувати в домашніх умовах. Готове частування можна подавати до чаю або їсти просто так. Для приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Склад:
- Варення – 200 гр.
- Борошно – 2,5 склянки
- Масло вершкове – 200 гр.
- Цукор – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- цукрова Пудра – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Просіваємо борошно в глибоку миску. Доповнюємо холодним вершковим маслом, яке попередньо натираємо на крупній тертці.
Крок 2. Яйця розтираємо з цукром і перекладаємо в загальну масу.
Крок 3. Вимішуємо заготовку до утворення однорідного пісочного тіста. Ділимо його на дві частини.
Крок 4. Одну частину акуратно розгортаємо і викладаємо у форму для випікання.
Крок 5. Викладаємо на тісто варення.
Крок 6. Закриваємо шар варення з другою частиною тіста.
Крок 7. Відправляємо заготовку в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Крок 8. Пиріг з варенням з пісочного тіста в духовці готовий. Прикрашайте цукровою пудрою і подавайте до столу!
Пісочний пиріг з варенням і крихтою
Пісочний пиріг з варенням і крихтою вразить вас своїм ніжним смаком. Таке ласощі буквально тане в роті і нікого не залишить байдужим. Можна подавати як до сімейного чаювання, так і до святкового столу. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Варення/джем – 200 гр.
- Борошно – 430 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Цукор – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Розпушувач – 10 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо продукти зі списку.
Крок 2. У глибоку миску викладаємо розм’якшене вершкове масло і доповнюємо його цукром.
Крок 3. Починаємо збивати продукти до отримання однорідної кашки.
Крок 4. Розбиваємо сюди курячі яйця і продовжуємо збивати.
Крок 5. Просіваємо сюди борошно з розпушувачем.
Крок 6. Вимішуємо тісто і формуємо щільний однорідний ком.
Крок 7. Поділяємо тісто на дві частини. Одну розгортаємо в акуратний коло, який викладаємо у форму з бортиками.
Крок 8. Викладаємо на тісто варення без кісточок.
Крок 9. Залишився ком повторно вимішуємо, підсипаючи трохи борошна. Натираємо на тертці і посипаємо сухарями варення.
Крок 10. Випікаємо частування близько 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 11. Пісочний пиріг з варенням і крихтою готовий. Можна пригощатися!
Заливний пиріг з варенням на швидку руку
Заливний пиріг з варенням на швидку руку – це відмінна ідея, коли захотілося солодкого без зайвих витрат. На нашу перевіреного покрокового рецептом ви швидко і легко приготуєте апетитний десерт для всієї родини. Підходить як для домашнього чаювання, так і для святкового столу.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Варення – 300 гр.
- Молоко – 100 мл
- Борошно – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Масло рослинне – 140 мл
- Цукор – 140 гр.
- Розпушувач – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування пирога.
Крок 2. Збиваємо яйця з цукром і сіллю до пишної піни.
Крок 3. Вливаємо сюди молоко.
Крок 4. Потім вливаємо олію.
Крок 5. Просіваємо борошно з розпушувачем.
Крок 6. Перемішуємо заготовку до зникнення грудочок.
Крок 7. Половину тіста вливаємо в форму, застелену пергаментом.
Крок 8. Випікаємо перший шар 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 9. Потім рівномірно розподіляємо по шару варення.
Крок 10. Закриваємо варення другою частиною заливного тесту.
Крок 11. Випікаємо при такій же температурі ще близько 40 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.
Крок 12. Заливний пиріг з варенням на швидку руку готовий. Діліть частування на порційні шматочки і подавайте до столу!
Пиріг з варенням на молоці
Пиріг з варенням на молоці виходить неймовірно ніжним і повітряним. Таке ласощі послужить відмінним доповненням до сімейного чаювання. Приготувати його в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Варення – 3 ст. л.
- Молоко – 150 мл
- Борошно – 280 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 80 мл
- Цукор – 100 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Ванілін – 2 гр.
- Крохмаль картопляний – 0,5 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Збиваємо яйце з цукром і ваніліном до утворення пишної маси.
Крок 2. Вливаємо молоко і рослинне масло. Перемішуємо.
Крок 3. Просіваємо борошно з розпушувачем.
Крок 4. Вимішуємо до однорідності і зникнення грудочок.
Крок 5. Три четверті тесту виливаємо у форму для випікання.
Крок 6. Розмазуємо по тесту варення, змішане з картопляним крохмалем.
Крок 7. Рештою тестом закриваємо начинку. Можна вилити тісто сіточкою, використовуючи кондитерський мішок.
Крок 8. Випікаємо частування при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Крок 9. Пиріг з варенням на молоці готовий. Пригощайтеся!
Тертий пиріг з варенням на маргарині
Тертий пиріг з варенням на маргарині – це проста і смачна кулінарна ідея для ваших домашніх чаювань або свят. Таке ласощі сподобається як дорослим, так і дітям. Для простого приготування своїми руками використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Склад:
- Варення – 430 гр.
- Борошно – 340 гр.
- Маргарин вершковий – 100 гр.
- Цукор – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сода – 1 ч. л.
- Ванілін – 2 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо основні інгредієнти зі списку.
Крок 2. У глибокій мисці з’єднуємо яйця, розм’якшений маргарин, цукор і ванілін. Ретельно вимішуємо.
Крок 3. Просіваємо сюди борошно з содою. Замішуємо однорідне гладке тісто.
Крок 4. Ділимо тісто на дві рівні частини. Загортаємо його в харчову плівку і на годину прибираємо в морозилку.
Крок 5. Половину тіста натираємо на крупній тертці і щільно укладаємо у форму для випікання. Формуємо бортики. Вливаємо на основу варення.
Крок 6. Закриваємо шар варення з другою частиною тіста, яке також натираємо на тертці.
Крок 7. Випікаємо частування близько 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 8. Тертий пиріг з варенням на маргарині готовий. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу!
Відкритий пиріг з варенням зверху
Відкритий пиріг з варенням зверху виходить гарним і яскравим смаком. Таке ласощі послужить відмінним доповненням до сімейного чаювання. Приготувати його в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Склад:
- Варення – 250 гр.
- Борошно – 250 гр.
- Сметана – 60 гр.
- Масло рослинне – 50 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 3 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Сода – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо куряче яйце, сметану, цукор і рослинне масло. Збиваємо вміст до однорідності.
Крок 2. Просіваємо сюди борошно і соду.
Крок 3. Замішуємо з маси м’яке однорідне тісто без грудочок.
Крок 4. Викладаємо його у форму для випікання і формуємо акуратні бортики.
Крок 5. Проколюємо основу виделкою по всьому периметру.
Крок 6. Викладаємо на основу варення без кісточок.
Крок 7. Відправляємо заготовку в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо близько 40-45 хвилин.
Крок 8. Відкритий пиріг з варенням зверху готовий. Подавайте до столу!
Солодкий пиріг з варенням в духовці до чаю
Солодкий пиріг з варенням в духовці до чаю кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Готове частування можна подавати до чаю або їсти просто так. Для швидкого приготування обов’язково використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 8
Склад:
- Варення – 200 гр.
- Борошно – 400 гр.
- Цукор – 200 гр.
- Вода – 200 мл
- Масло рослинне – 200 мл
- Ванілін – 2 гр.
- Розпушувач – 2 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку миску вливаємо воду. Додаємо цукор і ретельно вимішуємо до його розчинення.
Крок 2. Сюди ж вливаємо олію. Перемішуємо.
Крок 3. Просіваємо сюди борошно з розпушувачем. Додаємо ванілін.
Крок 4. Замішуємо пружне еластичне тісто. Даємо йому відпочити близько 15 хвилин. Можна прикрити рушником, щоб не обвітрилося.
Крок 5. Половину тіста викладаємо у форму для випікання. Формуємо акуратні бортики. Вливаємо варення.
Крок 6. Другою частиною тіста закриваємо начинку. Можна викласти його красивою сіточкою.
Крок 7. Випікаємо пиріг 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 8. Солодкий пиріг з варенням в духовці до чаю готовий!