Печінковий рулет – 6 рецептів в духовці з покроковими фото

Печінковий рулет з морквою і цибулею

Печінковий рулет з морквою і цибулею – це апетитне частування для вашого домашнього або святкового столу. Для приготування оригінальної закуски з печінки рекомендуємо використовувати наш покроковий рецепт перевірений. Порадуйте своїх близьких, гостей і зробіть звичне меню.

Час готування – 55 хвилин

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка яловича – 0,5 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 200 мл
  • Борошно – 40 гр.
  • Крупа манна – 15 гр.
  • Спеції – за смаком.

Для начинки:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 70 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо печінку від плівок і жовчних проток, нарізаємо шматочками

Крок 3. Далі пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо у блендері. Доповнюємо печінкову масу яйцями, молоком, манною крупою, борошном і спеціями. Вимішуємо і залишаємо на 10 хвилин, щоб манка розбухла.

Крок 4. Викладаємо на деко, застелене фольгою. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 5. Моркву, цибулю і часник очищаємо і нарізаємо дрібно. Моркву можна пропустити через тертку.

Крок 6. Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо моркву з цибулею до м’якості. Відварюємо курячі яйця і дрібно нарізаємо їх.

Крок 7. Спечений печінковий шар опрокидываем на рушник і акуратно знімаємо фольгу, змащуємо шар майонезом.

Крок 8. Додаємо обсмажену моркву, часник і цибулю.

Крок 9. Посипаємо шар подрібненими вареними яйцями.

Крок 10. Звертаємо заготовку в щільний рулет.

Крок 11. Рулет загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 7-10 хвилин. Після готовий рулет охолодити, знімаємо фольгу і розрізаємо на порції.

Крок 12. Печінковий рулет з морквою і цибулею готовий. Подавайте гарячим або холодним, посипавши свіжою зеленню.