Перепечи із сиром
Перепічки з сиром виходять неймовірно поживними та яскравими до смаку. Таке частування підходить як для домашнього, так святкового столу. Приготувати апетитну страву нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої кулінарної добірки.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
Для тесту:
- Мука – 300 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Вершки – 100 гр.
- Олія вершкове – 50 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
Для начинки:
- Сир твердий – 100 гр.
- Гриби – 200 грн.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Кріп – 1 гілка.
- Олія – 2 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
Крок 2. Замішуємо тісто з борошна, яєць, сметани, вершкового масла та солі.
Крок 3. Розминаємо отриманий ком теста і кладемо його в холодильник на 20 хвилин.
Крок 4 Для начинки подрібнюємо гриби, цибулю, кріп і натираємо на тертці твердий сир.
Крок 5. Гриби обсмажуємо з цибулею на олії. Солимо і перчимо на смак.
Крок 6. Для начинки з’єднуємо сир, кріп, куряче яйце та обсмажені гриби.
Крок 7. Готове тісто ділимо на невеликі рівні частини.
Крок 8. Кожну частину розгортаємо і ліпимо з неї акуратні кошики з бортиками. Наповнюємо заготовки начинкою та випікаємо близько 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 9. Перепечи із сиром готові. Можна подавати до столу.