Перепечи – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Перепечи із сиром

Перепічки з сиром виходять неймовірно поживними та яскравими до смаку. Таке частування підходить як для домашнього, так святкового столу. Приготувати апетитну страву нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої кулінарної добірки.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

Для тесту:

  • Мука – 300 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Вершки – 100 гр.
  • Олія вершкове – 50 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для начинки:

  • Сир твердий – 100 гр.
  • Гриби – 200 грн.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Кріп – 1 гілка.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Замішуємо тісто з борошна, яєць, сметани, вершкового масла та солі.

Крок 3. Розминаємо отриманий ком теста і кладемо його в холодильник на 20 хвилин.

Крок 4 Для начинки подрібнюємо гриби, цибулю, кріп і натираємо на тертці твердий сир.

Крок 5. Гриби обсмажуємо з цибулею на олії. Солимо і перчимо на смак.

Крок 6. Для начинки з’єднуємо сир, кріп, куряче яйце та обсмажені гриби.

Крок 7. Готове тісто ділимо на невеликі рівні частини.

Крок 8. Кожну частину розгортаємо і ліпимо з неї акуратні кошики з бортиками. Наповнюємо заготовки начинкою та випікаємо близько 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 9. Перепечи із сиром готові. Можна подавати до столу.