Підлива до макаронів – 10 смачних рецептів приготування з фото покроково

Смачна і соковита підлива з фаршу до макаронів

Підлива зробить будь-який гарнір ще більш смачним і соковитим. А особливо смачно подавати її з макаронами. Готувати його зовсім не складно: обсмажте фарш і овочі на сковороді і додати трохи води, вершків або томатної пасти.

Час готування: 25 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

Крок 1. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі протягом 3-4 хвилин.

Крок 2. Потім додайте на сковороду фарш, смажте, постійно помішуючи, щоб він не збився у великі грудки.

Крок 3. Через 5-7 хвилин додайте терту моркву. Перемішайте і тушкуйте 2 хвилини.

Крок 4. Помідори промийте, натріть на дрібній тертці і додайте на сковороду. Також додайте сіль і мелений перець за смаком.

Крок 5. Додайте гарячу воду і тушкуйте підливу на помірному вогні ще 5-10 хвилин до бажаної густоти.

Крок 6. Подавайте підливу з вареними макаронами в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!