Смачна і соковита підлива з фаршу до макаронів
Підлива зробить будь-який гарнір ще більш смачним і соковитим. А особливо смачно подавати її з макаронами. Готувати його зовсім не складно: обсмажте фарш і овочі на сковороді і додати трохи води, вершків або томатної пасти.
Час готування: 25 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 2.
Склад:
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Помідори – 3 шт.
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – 1 склянка
Процес приготування:
Крок 1. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі протягом 3-4 хвилин.
Крок 2. Потім додайте на сковороду фарш, смажте, постійно помішуючи, щоб він не збився у великі грудки.
Крок 3. Через 5-7 хвилин додайте терту моркву. Перемішайте і тушкуйте 2 хвилини.
Крок 4. Помідори промийте, натріть на дрібній тертці і додайте на сковороду. Також додайте сіль і мелений перець за смаком.
Крок 5. Додайте гарячу воду і тушкуйте підливу на помірному вогні ще 5-10 хвилин до бажаної густоти.
Крок 6. Подавайте підливу з вареними макаронами в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!