Маринований імбир – 6 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Маринований імбир – це яскравий за смаком гарнір, який традиційно подають з стравами японської кухні. Також такий продукт може виступати в якості лікувального частування. Замаринувати імбир в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірену кулінарну збірку з шести рецептів з покроковим описом процесу.

Рожевий маринований імбир в домашніх умовах

Рожевий маринований імбир в домашніх умовах кожен зможе приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями. Готовий продукт порадує своєю соковитістю і яскравим пікантним смаком. Подавайте його до суші та інших страв японської кухні.

Інгредієнти на
0.2 кг.

  • Корінь імбиру 1 шт.
  • Оцет яблучний 5% 4 ст. л.
  • Журавлина 1 жменя
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Вода-4 ст. л.

Процес приготування:

  1. Промиваємо і очищаємо корінь імбиру. Після засипаємо його сіллю і залишаємо в такому положенні на одну годину.
  2. за годину обтираем інгредієнт паперовим рушником. Після нарізаємо дуже тонкими пластинками. Робимо це впоперек волокон.
  3. Промиваємо журавлину і відправляємо її в каструлю. Сюди ж вливаємо трохи води і яблучного оцту.
  4. Додаємо сюди цукор і сіль. Перетираємо вміст каструлі, щоб журавлина пустила сік.
  5. Кип’ятимо ягідну заготівлю і викладаємо сюди підготовлені скибочки імбиру. Тримаємо на плиті ще хвилину і прибираємо.
  6. Перекладаємо імбир з рожевим маринадом в скляну банку. Закриваємо кришкою і залишаємо для маринування на 12-16 годин. Після заготовку можна зберігати в холодильнику.
  7. Рожевий маринований імбир в домашніх умовах готовий. Можна пригощатися!