Маринований імбир – 6 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Імбир маринований в рисовому оцті

Імбир маринований в рисовому оцті, виходить неймовірно соковитим і яскравим смаком. Використовуйте його в якості доповнення до інших страв. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Здивуйте своїх близьких або гостей.

Час готування – 2 доби

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 100 гр.

Склад:

  • Корінь імбиру – 100 гр.
  • Оцет рисовий – 100 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Буряк – 2 скибочки.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні інгредієнти за списком.

Крок 2. Корінь імбиру добре промиваємо під водою і повністю очищаємо.

Крок 3. Далі приступаємо до нарізки кореня. Використовуйте для цього гострий ніж або спеціальну овочерізку.

Крок 4. Необхідно отримати дуже тонкі скибочки.

Крок 5. Викладаємо шматочки імбиру в невелику каструлю. Додаємо до них сіль.

Крок 6. Заливаємо вміст окропом і залишаємо на два-три години.

Крок 7. Після воду зливаємо, залишивши тільки дві столові ложки маринаду. Імбир з невеликою кількістю рідини кладемо в банку. Сюди ж кладемо шматочки буряків, додаємо цукор і рисовий оцет. Маринуємо заготівлю близько двох діб.

Крок 8. Імбир маринований в рисовому оцті готовий. Можна пробувати!