Імбир маринований в рисовому оцті
Імбир маринований в рисовому оцті, виходить неймовірно соковитим і яскравим смаком. Використовуйте його в якості доповнення до інших страв. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Здивуйте своїх близьких або гостей.
Час готування – 2 доби
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 100 гр.
Склад:
- Корінь імбиру – 100 гр.
- Оцет рисовий – 100 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Буряк – 2 скибочки.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні інгредієнти за списком.
Крок 2. Корінь імбиру добре промиваємо під водою і повністю очищаємо.
Крок 3. Далі приступаємо до нарізки кореня. Використовуйте для цього гострий ніж або спеціальну овочерізку.
Крок 4. Необхідно отримати дуже тонкі скибочки.
Крок 5. Викладаємо шматочки імбиру в невелику каструлю. Додаємо до них сіль.
Крок 6. Заливаємо вміст окропом і залишаємо на два-три години.
Крок 7. Після воду зливаємо, залишивши тільки дві столові ложки маринаду. Імбир з невеликою кількістю рідини кладемо в банку. Сюди ж кладемо шматочки буряків, додаємо цукор і рисовий оцет. Маринуємо заготівлю близько двох діб.
Крок 8. Імбир маринований в рисовому оцті готовий. Можна пробувати!