Спайсі соус – 4 рецепта в домашніх умовах з покроковими фото

Спайсі соус – це ідеальна добавка, як для запечених ролів, так і для інших фастфудів, приготованих своїми руками. Готується соус з простих і доступних інгредієнтів, а процес готування настільки простий, що впорається навіть дитина. Поєднання компонентів виходить дуже вдалим, тому чудово гармонує як з булочками для хот-догів, так і з червоною рибою і рисом. Обов’язково спробуйте приготувати такий соус будинку, і ви назавжди забудете про те, щоб купувати його в магазині!

Спайсі соус для ролів в домашніх умовах

Спайсі соус для ролів в домашніх умовах – це пікантна і неймовірно смачна добавка до відварного рису, загорненому в норі разом з червоною рибкою і іншими компонентами. Сьогодні вашій увазі пропонується рецепт соусу, приготовленого на основі відварених креветок.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Креветки свіжі 70 гр.
  • Сир Моцарелла 70 гр.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 50 гр.
  • Майонез столовий молочний 100 мл
  • Перець чорний мелений 6 гр.
  • Сіль 2 щіпки

Процес приготування:

  1. На протязі 3-5 хвилин відварюємо очищені креветки в підсоленій воді.
  2. Виймаємо з бульйону і остуджуємо.
  3. Молюсків дрібно нарізаємо.
  4. У піалі об’єднуємо креветки з двома видами натертого сиру.
  5. Додаємо майонез.
  6. Приправляємо меленим перцем.
  7. Інгредієнти добре перемішуємо і соус повністю готовий до подальшої роботи. Приємного апетиту!

Домашній спайсі соус з майонезу

Домашній спайсі соус з майонезу – це шалено смачне поєднання компонентів, яке здивує вас не тільки своїм ароматом, але і ніжною текстурою з лопающимися у роті дрібними ікринками. Незважаючи на простоту інгредієнтів, соус виходить дуже гідним!

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1.

Склад:

  • Майонез (густий) – 100 гр.
  • Соус томатний – 2 ст. л.
  • Ікра мойви – 50 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Масло кунжутне – 1 ч. л.
  • Соус чилі – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком готування відміряємо потрібну кількість продуктів за допомогою кухонних грамових ваг.

Крок 2. В піалі об’єднуємо томатний соус і майонез, додаємо соус чилі за смаком і перемішуємо до однорідної консистенції.

Крок 3. Підливаємо кунжутне масло і соєвий соус – знову заважаємо.

Крок 4. Доповнюємо суміш ікрою і очищеними зубками часнику, подрібненим на тертці з дрібними отворами.

Крок 5. Ароматний соус, перемішуємо в останній раз і розподіляємо по порційному посуді.

Крок 6. Приємного апетиту!

Спайсі соус з кимчи

Спайсі соус з кимчи готується на основі популярного білого соусу – майонезу і доповнюється гострої азійських закускою, яку неможливо сплутати ні з чим іншим. Інші інгредієнти можна з легкістю придбати в найближчому супермаркеті.

Час готування – 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1.

Інгредієнти:

  • Кімчі – 1 ч. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Соус соєвий – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Необхідну кількість майонезу викладаємо в піалу.

Крок 2. Кімчі максимально дрібно нарізаємо і додаємо до соусу, перемішуємо.

Крок 3. Підливаємо трохи соєвого соусу.

Крок 4. Перчимо (кількість перцю ви можете регулювати самостійно).

Крок 5. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо і соус готовий. Приємного апетиту!

Спайсі соус з ікрою мойви

Спайсі соус з ікрою мойви – це вишукана комбінація смаків, яка відмінно поєднується не тільки з стравами японської або китайської кухонь, але і зі свіжими овочевими салатами. Урізноманітніть своє звичне меню і здивуйте сім’ю пікантним і в міру гострим соусом!

Час готування – 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Майонез – 50 гр.
  • Соус томатний «чилі» – за смаком.
  • Часник – 1 зуб.
  • Соус соєвий – 1 ч. л.
  • Масло кунжутне – ½ ч. л.
  • Ікра мойви – 25 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У тарілку з високими бортиками відправляємо густий майонез і гострий соус.

Крок 2. Заважаємо і підливаємо зовсім трохи кунжутного масла.

Крок 3. Також додаємо ложку соєвого соусу і перемішуємо до однорідності.

Крок 4. Слідом вводимо часник, пропущений через прес або натертий на дрібній тертці.

Крок 5. Викладаємо ікру і знову розмішуємо компоненти.

Крок 6. Подаємо до столу і насолоджуємося. Приємного апетиту!