Підлива зі свинини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Свиняча підлива до пюре

Свиняча підлива до пюре виходить дуже ситним і насиченим смаком. Така страва стане яскравим обідом для всієї родини. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Урізноманітніть своє меню і порадуйте близьких апетитним частуванням.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,4 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Борошно з гіркою – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. М’ясо промиваємо, ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння.

Крок 2. Свинину нарізаємо невеликими брусочками.

Крок 3. Яким зручним способом подрібнюємо цибулю, перемішуємо його з м’ясними шматочками.

Крок 4. Розігріваємо суху сковороду. Обсмажуємо тут борошно до появи легкого золотистого відтінку.

Крок 5. В іншій сковороді обсмажуємо м’ясо з цибулею на рослинному маслі.

Крок 6. Готуємо до легкого рум’янцю, постійно помішуючи.

Крок 7. Коли м’ясо поміняє колір і стане м’яким, вливаємо до нього воду. Додаємо сіль, перець і лавровий лист.

Крок 8. Тушкуємо заготовку під кришкою на повільному вогні близько години.

Крок 9. Додаємо в миску ложку обсмаженої борошна. Перемішуємо, тримаємо до загустіння підливи і вимикаємо плиту.

Крок 10. Свиняча підлива до пюре готова. Пригощайтеся!