Свиняча підлива до пюре
Свиняча підлива до пюре виходить дуже ситним і насиченим смаком. Така страва стане яскравим обідом для всієї родини. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Урізноманітніть своє меню і порадуйте близьких апетитним частуванням.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Свинина – 0,4 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Борошно з гіркою – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Масло рослинне – 30 мл
- Вода – 1 склянка
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. М’ясо промиваємо, ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння.
Крок 2. Свинину нарізаємо невеликими брусочками.
Крок 3. Яким зручним способом подрібнюємо цибулю, перемішуємо його з м’ясними шматочками.
Крок 4. Розігріваємо суху сковороду. Обсмажуємо тут борошно до появи легкого золотистого відтінку.
Крок 5. В іншій сковороді обсмажуємо м’ясо з цибулею на рослинному маслі.
Крок 6. Готуємо до легкого рум’янцю, постійно помішуючи.
Крок 7. Коли м’ясо поміняє колір і стане м’яким, вливаємо до нього воду. Додаємо сіль, перець і лавровий лист.
Крок 8. Тушкуємо заготовку під кришкою на повільному вогні близько години.
Крок 9. Додаємо в миску ложку обсмаженої борошна. Перемішуємо, тримаємо до загустіння підливи і вимикаємо плиту.
Крок 10. Свиняча підлива до пюре готова. Пригощайтеся!