Підлива з цибулею і свининою
Підлива з цибулею і свининою – це апетитне частування з яскравим смаком, яку можна подавати як доповнення до рису, макаронів або картоплі. Приготувати соковиту і ситну підливу в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Свинина – 350 гр.
- Вода – 500 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Борошно – 2 ст. л.
- Спеції для м’яса – 1 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо свинину і розрізаємо її на невеликі шматочки.
Крок 2. Дрібно ріжемо цибулю.
Крок 3. У сковороді або сотейнику з’єднуємо свинину з цибулею.
Крок 4. В окремому посуді вимішуємо томатну пасту, сіль, спеції і трохи води.
Крок 5. Починаємо обсмажувати м’ясо з цибулею. Доповнюємо вміст борошном, перемішуємо і смажимо до рум’яного кольору борошна.
Крок 6. Поливаємо м’ясо сумішшю з томатної пасти і спецій. Сюди ж додаємо лавровий лист для аромату.
Крок 7. Доливаємо воду. Перемішуємо і тушкуємо на невеликому вогні годину.
Крок 8. Тушкуємо страва до загустіння, періодично помішуючи. Після знімаємо з плити.
Крок 9. Підлива з цибулею і свининою готова. Пригощайтеся!