Підлива зі свинини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Підлива з цибулею і свининою

Підлива з цибулею і свининою – це апетитне частування з яскравим смаком, яку можна подавати як доповнення до рису, макаронів або картоплі. Приготувати соковиту і ситну підливу в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 350 гр.
  • Вода – 500 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Спеції для м’яса – 1 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинину і розрізаємо її на невеликі шматочки.

Крок 2. Дрібно ріжемо цибулю.

Крок 3. У сковороді або сотейнику з’єднуємо свинину з цибулею.

Крок 4. В окремому посуді вимішуємо томатну пасту, сіль, спеції і трохи води.

Крок 5. Починаємо обсмажувати м’ясо з цибулею. Доповнюємо вміст борошном, перемішуємо і смажимо до рум’яного кольору борошна.

Крок 6. Поливаємо м’ясо сумішшю з томатної пасти і спецій. Сюди ж додаємо лавровий лист для аромату.

Крок 7. Доливаємо воду. Перемішуємо і тушкуємо на невеликому вогні годину.

Крок 8. Тушкуємо страва до загустіння, періодично помішуючи. Після знімаємо з плити.

Крок 9. Підлива з цибулею і свининою готова. Пригощайтеся!