Підлива зі свинини з помідорами
Підлива зі свинини з помідорами – це яскраве і соковите блюдо, яке можна подавати до макаронів, круп або картопляного пюре. Томати надають частування свіжий і соковитий смак, а м’ясо робить його ще більш поживним. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Свинина – 0,7 кг
- Помідори – 120 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Вода – 1 склянка
- Крохмаль – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 20 мл
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо, обсушуємо свинину і нарізаємо його невеликими шматочками.
Крок 2. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ньому м’ясо до рум’янцю.
Крок 3. Дрібно ріжемо цибулю.
Крок 4. Відправляємо його в м’ясо, перемішуємо і смажимо разом пару хвилин.
Крок 5. Доповнюємо вміст часточками помідор, солимо і посипаємо спеціями за смаком.
Крок 6. Вливаємо сюди воду і тушкуємо на невеликому вогні близько 30 хвилин до м’якості свинини. В кінці, вливаємо крохмаль, розведений у невеликій кількості холодної води, частування доводимо до кипіння і відразу знімаємо з вогню.
Крок 7. Підлива з свинини з помідорами готова. Можна подавати до столу!