Підлива зі свинини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Підлива зі свинини з помідорами

Підлива зі свинини з помідорами – це яскраве і соковите блюдо, яке можна подавати до макаронів, круп або картопляного пюре. Томати надають частування свіжий і соковитий смак, а м’ясо робить його ще більш поживним. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,7 кг
  • Помідори – 120 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Вода – 1 склянка
  • Крохмаль – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 20 мл

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо, обсушуємо свинину і нарізаємо його невеликими шматочками.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ньому м’ясо до рум’янцю.

Крок 3. Дрібно ріжемо цибулю.

Крок 4. Відправляємо його в м’ясо, перемішуємо і смажимо разом пару хвилин.

Крок 5. Доповнюємо вміст часточками помідор, солимо і посипаємо спеціями за смаком.

Крок 6. Вливаємо сюди воду і тушкуємо на невеликому вогні близько 30 хвилин до м’якості свинини. В кінці, вливаємо крохмаль, розведений у невеликій кількості холодної води, частування доводимо до кипіння і відразу знімаємо з вогню.

Крок 7. Підлива з свинини з помідорами готова. Можна подавати до столу!