Підлива зі свинини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Підлива з свинини до макаронів

Підлива з свинини до макаронів – це яскрава і смачна ідея для вашого домашнього обіду або вечері. На приготування ви не витратите багато часу і сил. Використовуйте для цього наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Порадуйте близьких і урізноманітніть своє меню.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 250 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Свинину нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо їх нав рослинному маслі близько 5 хвилин.

Крок 3. Доповнюємо м’ясо півкільцями цибулі і тертою морквою. Перемішуємо і смажимо все разом ще близько трьох хвилин.

Крок 4. Солимо і посипаємо продукти спеціями.

Крок 5. Виливаємо сюди воду, доводимо вміст до кипіння.

Крок 6. Додаємо томатну пасту, перемішуємо.

Крок 7. Готуємо на повільному вогні під кришкою близько 40 хвилин.

Крок 8. Підлива з свинини до макаронів готова. Подавайте до столу!