Піца з грибами – 8 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

Піца з грибами, солоними огірками і ковбасою в домашніх умовах

Соковита і яскрава домашня піца виходить з додаванням грибів, ковбаси і солоних огірків. Апетитне частування стане відмінним доповненням до вашого сімейного столу. Спробуйте!

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Гриби шампіньйони – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 50 гр.
  • Ковбаса – 200 гр.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Сир моцарелла – 150 гр.
  • томатна Паста – 3 ст. л.

Для тіста:

  • Борошно – 200 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – 3 гр.
  • Дріжджі сухі – 4 гр.
  • Вода – 120 мл

Процес приготування:

Крок 1. Борошно просіваємо в глибоку миску. Робимо в ній воронку. Додаємо сюди дріжджі і сіль.

Крок 2. Далі доповнюємо воронку рослинним маслом і теплою водою. Вимішуємо тісто і залишаємо в теплому місці, поки воно не підніметься.

Крок 3. В цей час займемося начинкою. Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю.

Крок 4. У сковороді смажимо тонко порізані печериці, а після доповнюємо їх цибулею.

Крок 5. Готове тісто тонко розкачуємо і кладемо його в деко.

Крок 6. Обмазуємо основу томатною пастою.

Крок 7. Рівномірно розподіляємо порізану ковбасу. Сюди ж кладемо гриби з цибулею, тонкі кружечки солоного огірка.

Крок 8. Доповнюємо начинку шматочками моцарели. Випікаємо при температурі 200 градусів близько 20 хвилин.

Крок 9. Смачна домашня піца готова, пробуйте!