Піца з грибами, солоними огірками і ковбасою в домашніх умовах
Соковита і яскрава домашня піца виходить з додаванням грибів, ковбаси і солоних огірків. Апетитне частування стане відмінним доповненням до вашого сімейного столу. Спробуйте!
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Гриби шампіньйони – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 50 гр.
- Ковбаса – 200 гр.
- Огірок солоний – 1 шт.
- Сир моцарелла – 150 гр.
- томатна Паста – 3 ст. л.
Для тіста:
- Борошно – 200 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – 3 гр.
- Дріжджі сухі – 4 гр.
- Вода – 120 мл
Процес приготування:
Крок 1. Борошно просіваємо в глибоку миску. Робимо в ній воронку. Додаємо сюди дріжджі і сіль.
Крок 2. Далі доповнюємо воронку рослинним маслом і теплою водою. Вимішуємо тісто і залишаємо в теплому місці, поки воно не підніметься.
Крок 3. В цей час займемося начинкою. Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю.
Крок 4. У сковороді смажимо тонко порізані печериці, а після доповнюємо їх цибулею.
Крок 5. Готове тісто тонко розкачуємо і кладемо його в деко.
Крок 6. Обмазуємо основу томатною пастою.
Крок 7. Рівномірно розподіляємо порізану ковбасу. Сюди ж кладемо гриби з цибулею, тонкі кружечки солоного огірка.
Крок 8. Доповнюємо начинку шматочками моцарели. Випікаємо при температурі 200 градусів близько 20 хвилин.
Крок 9. Смачна домашня піца готова, пробуйте!