Повидло з яблук на зиму – 10 простих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Простий і смачний спосіб приготування повидла з яблук в мультиварці

Простий і швидкий спосіб приготувати смачне яблучне повидло – в мультиварці. Беріть на замітку оригінальну кулінарну ідею. Використовуйте готове ласощі для приготування домашніх десертів.

Час приготування: 2 години

Час приготування: 1 год

Порцій – 1,5 л.

Інгредієнти:

  • Яблуко – 1,5 кг
  • Цукор – 2 склянки

Процес приготування:

1. Перебираємо і промиваємо яблука.

2. Далі нарізаємо продукт часточками, акуратно видаливши серцевину. Шкірку знімати необов’язково. Занурюємо шматочки в чашу блендера.

3. Подрібнюємо яблука до стану кашки.

4. Викладаємо фруктову заготовку в чашу мультиварки і засипаємо цукром.

5. Залишаємо до виділення соку. В процесі кілька разів перемішуємо масу лопаткою.

6. Закриваємо заготівлю кришкою і включаємо режим «гасіння» на 1 годину.

7. Готове повидло розливаємо по скляним стерилізованим банкам, закриваємо їх кришками, остуджуємо і ставимо на зберігання.