Простий і смачний спосіб приготування повидла з яблук в мультиварці
Простий і швидкий спосіб приготувати смачне яблучне повидло – в мультиварці. Беріть на замітку оригінальну кулінарну ідею. Використовуйте готове ласощі для приготування домашніх десертів.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 год
Порцій – 1,5 л.
Інгредієнти:
- Яблуко – 1,5 кг
- Цукор – 2 склянки
Процес приготування:
1. Перебираємо і промиваємо яблука.
2. Далі нарізаємо продукт часточками, акуратно видаливши серцевину. Шкірку знімати необов’язково. Занурюємо шматочки в чашу блендера.
3. Подрібнюємо яблука до стану кашки.
4. Викладаємо фруктову заготовку в чашу мультиварки і засипаємо цукром.
5. Залишаємо до виділення соку. В процесі кілька разів перемішуємо масу лопаткою.
6. Закриваємо заготівлю кришкою і включаємо режим «гасіння» на 1 годину.
7. Готове повидло розливаємо по скляним стерилізованим банкам, закриваємо їх кришками, остуджуємо і ставимо на зберігання.