Пиріг з малиною – 10 простих рецептів в духовці з покроковими фото

Пишний і повітряний цветаевский пиріг з малиною

Цей пиріг має таку назву тому, що раніше сестри Цвєтаєви часто пригощали своїх гостей смачним малиновим пирогом на пісочній основі, приготовлений за особливим рецептом. У вас також є можливість скористатися цим рецептом і приготувати знаменитий пиріг.

Час готування: 95 хв

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Сметана – 0,5 склянки
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Борошно – 2 склянки
  • Для заливки:
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 склянка
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сметана – 1 склянка
  • Для начинки:
  • Малина – 350 гр.

Процес приготування:

1. Збийте цукор зі сметаною.

2. Вершкове масло розтопити в мікрохвильовій печі. Коли масло охолоне, влийте його в сметанную масу, перемішайте.

3. Далі додайте просіяне борошно і розпушувач.

4. Тісто повинне вийти м’яким і еластичним.

5. Розподіліть тісто за формою і зробіть бортики.

6. Приготуйте заливку. Змішайте яйце, цукор, борошно і сметану до отримання однорідної маси.

7. Малину викладіть на основу тесту, влийте зверху сметанную заливку.

8. Випікайте пиріг у духовці при 180 градусах 50-55 хвилин. Випічку трохи охолодіть, вийміть з форми і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!