Пиріг з суницею – 7 рецептів в духовці з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування пирога з замороженої суницею

Домашній ягідний пиріг можна приготувати з замороженої суницею. Яскраве частування стане справжньою прикрасою вашого столу. Подавайте разом з чаєм або іншими напоями.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Склад:

  • Борошно – 120 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 150 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Суниця заморожена – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Розбиваємо курячі яйця в миску і додаємо до них сто грам цукру. Збиваємо продукти.

2. Вливаємо в яєчну суміш заздалегідь розтоплене і охолоджене вершкове масло.

3. Сюди ж просіваємо борошно.

4. Вимішуємо тісто і в кінці додаємо розпушувач.

5. Заморожену суницю засипаємо цукром. Розмішуємо.

6. Вливаємо тісто у форму для випікання. По верху розподіляємо ягідну начинку.

7. Випікаємо частування 20 хвилин при температурі 200 градусів. Після пиріг можна ділити на порції і подавати до столу.