Покроковий рецепт приготування пирога з замороженої суницею
Домашній ягідний пиріг можна приготувати з замороженої суницею. Яскраве частування стане справжньою прикрасою вашого столу. Подавайте разом з чаєм або іншими напоями.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 8
Склад:
- Борошно – 120 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 150 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Суниця заморожена – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Розбиваємо курячі яйця в миску і додаємо до них сто грам цукру. Збиваємо продукти.
2. Вливаємо в яєчну суміш заздалегідь розтоплене і охолоджене вершкове масло.
3. Сюди ж просіваємо борошно.
4. Вимішуємо тісто і в кінці додаємо розпушувач.
5. Заморожену суницю засипаємо цукром. Розмішуємо.
6. Вливаємо тісто у форму для випікання. По верху розподіляємо ягідну начинку.
7. Випікаємо частування 20 хвилин при температурі 200 градусів. Після пиріг можна ділити на порції і подавати до столу.