Пиріжки з сиром – 10 рецептів приготування пиріжків з сирною начинкою з покроковими фото

Тістечка з сирного тіста з м’ясом

Тістечка з сирного тіста з м’ясом – це ситне, соковите і дуже смачне частування для домашнього столу. Подавайте до обіднього столу або як перекушування. Для приготування апетитної страви використовуйте наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 125 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія вершкове – 125 гр.
  • Борошно – 150 гр.
  • Сіль – ч.л.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 30 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Для обмазування тіста:

  • Жовток – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. М’ясний фарш викладаємо в глибоку миску, солимо і перчимо його. Сюди ж викладаємо цибулину, попередньо натерту на тертці. Ретельно перемішаємо вміст миски.

Крок 3. В окремому посуді з’єднуємо сир, яйце та сіль.

Крок 4. Сюди ж викладаємо шматочки розм’якшеного вершкового масла. Починаємо перемішувати продукти.

Крок 5. Просіюємо в масу борошно.

Крок 6. Замішуємо м’яке однорідне тісто.

Крок 7. Далі тісто розгортаємо в тонкий пласт і поділяємо його на рівні квадратики. По центру кожного квадрата кладемо м’ясну начинку. Далі з’єднуємо тісто з начинкою по краях та формуємо акуратні трикутні пиріжки.

Крок 8. Перекладаємо заготовки на лист з пергаментом. Обмазуємо тісто збитим жовтком.

Крок 9. Випікаємо 25 хвилин|мінути| при температурі 180°.

Крок 10. Тістечка з сирного тіста з м’ясом готові. Подавайте до столу!