Рулет з кабачків в духовці з сиром і помідорами
Рулет з кабачків в духовці з сиром і помідорами – рецепт, який зможе реалізувати будь-який, навіть недосвідчений кулінар. Тональна основа з соковитою начинкою не залишає байдужих. Смачне частування виходить ситним і завжди викликає захоплення. Святкове меню з таким рулетом стане яскравішим.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 8
Інгредієнти:
- Кабачки – 600 гр.
- Сіль – за смаком.
- Сметана – 2 ст. л.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Зелень рубана – 4 ст. л.
- Начинка:
- Майонез – 50 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
Процес приготування:
Крок 1. Збираємо необхідні інгредієнти. Кабачки, помідори і болгарський перець добре промиваємо. Скориставшись економкою, очищаємо шкірку з кабачка. Сир можна використовувати кусковий або в скибочках.
Крок 2. Кабачок дрібно натираємо.
Крок 3. Віджимаємо вологу і перекладаємо в миску для замісу тесту.
Крок 4. Вливаємо сметану і яйця, посипаємо сіллю. Гарненько вимішуємо тісто.
Крок 5. Ароматні трави добре промиваємо, стряхиваем вологу і дрібно рубаємо. Відправляємо до кабачковий масі.
Крок 6. Гарненько вимішуємо субстанцію.
Крок 7. Просіваємо борошно і добре розмішуємо, щоб не залишилося грудочок.
Крок 8. Деко застеляємо силіконізованим папером для випічки і виливаємо тісто. За допомогою лопатки вирівнюємо. Прибираємо запікати при 200° на 20 хвилин.
Крок 9. Тим часом помідори звільняємо від плодоніжки, розрізавши навпіл і тонко нарізаємо. Болгарський перець звільняємо від нутрощів і нарізаємо тонкими смужками. Очищений часник тиснемо з допомогою спеціального пристосування. Майонез поєднуємо з часником і добре перемішуємо.
Крок 10. Через зазначений час кабачкова основа буде готова. Дістаємо заготівлю і викладаємо на стіл.
Крок 11. Поки основа ще тепла, просочуємо майонезним соусом.
Крок 12. Розкладаємо сирні посипаємо скибочки або подрібненому сиром. Залишаємо вільний край.
Крок 13. Викладаємо помідорні скибочки, як показано на фото. Зверху укладаємо болгарський перець.
Крок 14. Починаємо згортати рулет, як можна щільніше, але щоб не пошкодити цілісність.
Крок 15. Загортаємо рулет у фольгу і ставимо в холод мінімум на 5 годин. Якщо є час, можна залишити на ніч. Рулет за цей час добре стабілізується.
Крок 16. Звільнивши від фольги, яскравий рулет перекладаємо на красиве блюдо і ріжемо на порції.
Крок 17. Презентуємо гостям. Приємного апетиту!