Рулет з кабачків в духовці – 7 рецептів з покроковими фото

Рулет з тертих кабачків в духовці

Рулет з тертих кабачків в духовці являє собою чудове частування. В якості прошарку використовуємо все, що подобається. У сьогоднішньому рецепті використовуємо вершковий сир і слабосолону сьомгу. Чудове поєднання створює святкову атмосферу. Спробувавши кабачковий рулет хоча б раз, жоден захід не обійдеться без нього.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Кабачки – 600 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Сьомга слабосолона – 200 гр.
  • Сир вершковий – 180 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти, які знадобляться для реалізації рецепта. Кабачок добре промиваємо й обсушуємо. Відразу ж включаємо розігрів духової шафи, встановивши 180° на температурним важелі.

Крок 2. Натерти кабачок за допомогою великої терки, додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин. За цей час сіль витягне зайву рідину.

Крок 3. Віджимаємо рідина руками, а потім вводимо яйця і просіяне разом з розпушувачем борошно. Ретельно вимішуємо тісто.

Крок 4. На деко кладемо тефлоновий килимок або силіконізований пергамент і формуємо основу висотою не більше 1 сантиметра. Прибираємо запікатися на півгодини.

Крок 5. Промиту зелень подрібнюємо і змішуємо з вершковим сиром.

Крок 6. Червону рибу ріжемо слайсами.

Крок 7. Запечену основу дістаємо з духовки і охолодити на решітці, але не повністю. Просочуємо його сирною начинкою з зеленню.

Крок 8. Розподіляємо слайсы сьомги рівномірно.

Крок 9. За допомогою пергаменту звертаємо якомога щільніше рулет. Потім переміщаємо в холод хоча б на півгодини.

Крок 10. Через годину дістаємо рулет і ділимо його на порційні шматочки. За бажанням прикрашаємо рубаною зеленню. Приємного апетиту!