Рулет з тертих кабачків в духовці
Рулет з тертих кабачків в духовці являє собою чудове частування. В якості прошарку використовуємо все, що подобається. У сьогоднішньому рецепті використовуємо вершковий сир і слабосолону сьомгу. Чудове поєднання створює святкову атмосферу. Спробувавши кабачковий рулет хоча б раз, жоден захід не обійдеться без нього.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 6
Склад:
- Кабачки – 600 гр.
- Сіль – за смаком.
- Сьомга слабосолона – 200 гр.
- Сир вершковий – 180 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо інгредієнти, які знадобляться для реалізації рецепта. Кабачок добре промиваємо й обсушуємо. Відразу ж включаємо розігрів духової шафи, встановивши 180° на температурним важелі.
Крок 2. Натерти кабачок за допомогою великої терки, додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин. За цей час сіль витягне зайву рідину.
Крок 3. Віджимаємо рідина руками, а потім вводимо яйця і просіяне разом з розпушувачем борошно. Ретельно вимішуємо тісто.
Крок 4. На деко кладемо тефлоновий килимок або силіконізований пергамент і формуємо основу висотою не більше 1 сантиметра. Прибираємо запікатися на півгодини.
Крок 5. Промиту зелень подрібнюємо і змішуємо з вершковим сиром.
Крок 6. Червону рибу ріжемо слайсами.
Крок 7. Запечену основу дістаємо з духовки і охолодити на решітці, але не повністю. Просочуємо його сирною начинкою з зеленню.
Крок 8. Розподіляємо слайсы сьомги рівномірно.
Крок 9. За допомогою пергаменту звертаємо якомога щільніше рулет. Потім переміщаємо в холод хоча б на півгодини.
Крок 10. Через годину дістаємо рулет і ділимо його на порційні шматочки. За бажанням прикрашаємо рубаною зеленню. Приємного апетиту!