Рулет з кабачків з начинкою з сиру в духовці
Рулет з кабачків з начинкою з сиру в духовці не тільки виглядає чудово, але і за смаковими якостями нічим не поступається дорогим делікатесів. Закуска підходить для ситного перекусу або сніданку. Якщо використовувати сир зниженої жирності, можна не боятися, що закуска нагородить вас зайвими кілограмами.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Сметана – 3 ст. л.
- Сир – 500 гр.
- Бринза – 100-150 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Масло рослинне – для змазування.
Процес приготування:
Крок 1. Збираємо потрібні компоненти для реалізації рулету. Відразу ж включаємо духовку і встановлюємо 200°.
Крок 2. Добре вимиті кабачки звільняємо від хвостиків і крупно натираємо на тертці. Трохи підсолюємо, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Після чого вичавлюємо рідина. Віджату кабачкову масу перекладаємо в миску. Розбиваємо яйця, трохи солимо.
Крок 3. Додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто.
Крок 4. Деко вистилаємо якісним папером і викладаємо кабачкове тісто. Акуратно розрівнюємо по застеленій поверхні.
Крок 5. Заготівлю ставимо запікатися на 15 хвилин. Потім дістаємо і загортаємо рулетом разом з папером. Накривши рушником, охолоджуємо протягом півгодини. Після чого знімаємо папір.
Крок 6. Не гаючи часу, натираємо бринзу і об’єднуємо з сиром. Приправляємо подрібненим через землянку часником, сметаною і не забуваємо посолити. Якщо є бажання, додаємо рубану зелень.
Крок 7. Розгортаємо наше основу і розподіляємо начинку. Щільно згортаємо і прибираємо охолоджуватися на півгодини.
Крок 8. Холодну закуску ділимо на порції, сервіруємо і прикрашаємо салатними листям. Презентуємо закуску друзям. Приємного апетиту!