Рулет з кабачків в духовці – 7 рецептів з покроковими фото

Рулет з кабачків з начинкою з сиру в духовці

Рулет з кабачків з начинкою з сиру в духовці не тільки виглядає чудово, але і за смаковими якостями нічим не поступається дорогим делікатесів. Закуска підходить для ситного перекусу або сніданку. Якщо використовувати сир зниженої жирності, можна не боятися, що закуска нагородить вас зайвими кілограмами.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Сир – 500 гр.
  • Бринза – 100-150 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Масло рослинне – для змазування.

Процес приготування:

Крок 1. Збираємо потрібні компоненти для реалізації рулету. Відразу ж включаємо духовку і встановлюємо 200°.

Крок 2. Добре вимиті кабачки звільняємо від хвостиків і крупно натираємо на тертці. Трохи підсолюємо, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Після чого вичавлюємо рідина. Віджату кабачкову масу перекладаємо в миску. Розбиваємо яйця, трохи солимо.

Крок 3. Додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто.

Крок 4. Деко вистилаємо якісним папером і викладаємо кабачкове тісто. Акуратно розрівнюємо по застеленій поверхні.

Крок 5. Заготівлю ставимо запікатися на 15 хвилин. Потім дістаємо і загортаємо рулетом разом з папером. Накривши рушником, охолоджуємо протягом півгодини. Після чого знімаємо папір.

Крок 6. Не гаючи часу, натираємо бринзу і об’єднуємо з сиром. Приправляємо подрібненим через землянку часником, сметаною і не забуваємо посолити. Якщо є бажання, додаємо рубану зелень.

Крок 7. Розгортаємо наше основу і розподіляємо начинку. Щільно згортаємо і прибираємо охолоджуватися на півгодини.

Крок 8. Холодну закуску ділимо на порції, сервіруємо і прикрашаємо салатними листям. Презентуємо закуску друзям. Приємного апетиту!