Рулет з лаваша з різними начинками – 10 рецептів приготування з фото

Простий і смачний рулет з лаваша з куркою і грибами

Одна з найбільш поживних начинок для рулету з лаваша – курка і гриби. Таке частування стане повноцінним сніданком або перекусом. Можна подавати в холодному або розігрітому вигляді.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Лаваш – 2 шт.
  • Курка – 500 гр.
  • Печериці консервовані – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо всі продукти. Відварюємо курку і нарізаємо, гриби з цибулею обсмажуємо, а сир натираємо на тертці.

2. Листи лаваша розстилаємо на поверхню столу і обмазуємо їх майонезом. По черзі викладаємо всі інгредієнти.

3. Спочатку кладемо цибулю, потім кладемо гриби і курку.

4. Посипаємо начинку сиром, після чого звертаємо заготовки в рулети.

5. Перед подачею відправляємо закуску в мікрохвильовку для розплавлення сиру.

6. Нарізаємо живильний рулет і подаємо до столу. Можна пробувати!