Простий і смачний рулет з лаваша з куркою і грибами
Одна з найбільш поживних начинок для рулету з лаваша – курка і гриби. Таке частування стане повноцінним сніданком або перекусом. Можна подавати в холодному або розігрітому вигляді.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 шт.
- Курка – 500 гр.
- Печериці консервовані – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо всі продукти. Відварюємо курку і нарізаємо, гриби з цибулею обсмажуємо, а сир натираємо на тертці.
2. Листи лаваша розстилаємо на поверхню столу і обмазуємо їх майонезом. По черзі викладаємо всі інгредієнти.
3. Спочатку кладемо цибулю, потім кладемо гриби і курку.
4. Посипаємо начинку сиром, після чого звертаємо заготовки в рулети.
5. Перед подачею відправляємо закуску в мікрохвильовку для розплавлення сиру.
6. Нарізаємо живильний рулет і подаємо до столу. Можна пробувати!