Рулетики з баклажанів – 10 рецептів з різними начинками з покроковими фото

Простий рецепт приготування рулетиків з баклажанів з сирним сиром?

Сирний сир, кріп і паприка додають начинці для баклажанових рулетиків пікантності і яскравих смакових нюансів. Виходить свіже літнє блюдо, яке можна подати перед основним в якості розігріваючої апетит закуски.

Час готування: 35 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Баклажани – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Помідори – 1 шт.
  • Кріп – 5 гілочок.
  • Сир сирний – 1,5 уп.
  • Паприка солодка мелена – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Вимиті баклажани нарізають тонкими скибочками уздовж, викладають на рівну поверхню і посипають крупною сіллю. Залишають на 15 хвилин, а потім виділилася вологу прибирають паперовим рушником.

2. У сковороді з маслом обсмажують слайсы баклажанів, щоб вони стали рум’яними, а потім зайвий жир видаляють серветкою або рушником.

3. У томата видаляють серцевину з насінням, м’якоть нарізають рівним дрібним кубиком.

4. Сирний сир змішують з натертим часником, паприкою, сіллю і перцем.

5. На кожен підготовлений слайс баклажана викладають начинку, трохи помідора і рубаний кріп. Згортають рулетом і складають у відповідну ємність.

6. Страву подають, прикрасивши зеленню. Насолоджуйтесь!