Простий рецепт приготування рулетиків з баклажанів з сирним сиром?
Сирний сир, кріп і паприка додають начинці для баклажанових рулетиків пікантності і яскравих смакових нюансів. Виходить свіже літнє блюдо, яке можна подати перед основним в якості розігріваючої апетит закуски.
Час готування: 35 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Баклажани – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Помідори – 1 шт.
- Кріп – 5 гілочок.
- Сир сирний – 1,5 уп.
- Паприка солодка мелена – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Вимиті баклажани нарізають тонкими скибочками уздовж, викладають на рівну поверхню і посипають крупною сіллю. Залишають на 15 хвилин, а потім виділилася вологу прибирають паперовим рушником.
2. У сковороді з маслом обсмажують слайсы баклажанів, щоб вони стали рум’яними, а потім зайвий жир видаляють серветкою або рушником.
3. У томата видаляють серцевину з насінням, м’якоть нарізають рівним дрібним кубиком.
4. Сирний сир змішують з натертим часником, паприкою, сіллю і перцем.
5. На кожен підготовлений слайс баклажана викладають начинку, трохи помідора і рубаний кріп. Згортають рулетом і складають у відповідну ємність.
6. Страву подають, прикрасивши зеленню. Насолоджуйтесь!