Рулетики з кабачків – 10 рецептів з різними начинками з покроковими фото

Рулетики з кабачків з часником, зеленню і майонезом

Страви з кабачків дуже “легкі” і добре засвоюються, тому ідеально підходять для дієтичного харчування. Кабачок активно вбирає токсини і виводить їх з організму.

Час готування – 1 ч.

Час приготування – 30 хв.

Кількість порцій – 20-25.

Склад:

  • Кабачки – 2-3 шт.
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Кріп – 50 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Оцет – 3 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Вимиваємо вказане в рецепті кількість кабачків. Насухо витираємо продукт і нарізаємо слайсами (вони повинні бути не більше п’яти міліметрів). Якщо нарізати товстими скибочками кабачки, вони не згорнуться в рулетики, і не будуть тримати форму.

2. Вливаємо в сковороду олію і підігріваємо його на включеній плиті пару хвилин. Акуратно викладаємо слайсы на дно сковороди і обсмажуємо до рум’яності спочатку з однієї, а потім з іншого боку.

3. Вистилаємо дно великої тарілки паперовим рушником і викладаємо на нього в ряд обсмажені скибочки. Застеляємо поверх слайсів ще один шар рушників і викладаємо на них нову порцію кабачків. Рушники вбере зайву рідину і жир.

4. Вимиваємо пучок кропу. Стряхиваем зайву рідину і нарізаємо зелень не дуже крупно. Зубчики часнику також подрібнюємо: спочатку очищаємо від лушпиння, а потім натираємо на дрібній тертці або видавлюємо через часникодавку.

5. Змішуємо інгредієнти в глибокій ємності: кріп, часник, майонез і оцет. Додаємо до маси сіль і перець за смаком. Знову все перемішуємо. Начинка для рулетиків готова.

6. Змащуємо кожен скибочку тонким шаром начинки. Формуємо рулетики і при бажанні підсолюємо їх. Блюдо викладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Приємного апетиту!