Покроковий рецепт приготування рулетиків з кабачків з яйцем і сиром
Одночасно ніжне, гостре і смачне блюдо з кабачків точно сподобається вашим домочадцям і гостям. Гостроту закуски надає пікантна часникова нотка, легкість і ніжність – поєднання яєць і майонезу.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 20 хв.
Кількість порцій – 10.
Склад:
- Кабачок – 1 шт.
- Сир – 100 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Перед тим, як нарізати, кабачок необхідно ретельно вимити, а потім обтерти насухо кухонним рушником. Обрізаємо кабачок з обох кінців – «хвостик» і верхівку. Тепер формуємо тонкі скибочки, або слайсы.
2. У сковороду вливаємо олію і підігріваємо його на плиті 2-3 хвилини. Потім викладаємо в масло кабачки і обсмажуємо їх спочатку з однієї, а потім з іншого боку. Підсолюємо за смаком і відправляємо на тарілку, на дно якої устеляємо паперовим рушником. Так ми позбудемося від зайвого жиру (папір вбере його).
3. Поки наші кабачки смажаться, займемося начинкою. Заздалегідь відварюємо два яйця, позбавляє їх від лушпиння і дрібно нарізаємо. Викладаємо в глибоку миску і розминаємо виделкою. Натираємо шматочок сиру, додаємо майонез. Пару зубків часнику очищаємо від лушпиння і також дрібно нарізаємо або видавлюємо через землянку до решти інгредієнтів начинки. Перемішуємо їх.
4. Викладаємо начинку на кожен шматочок кабачка і розподіляємо ложкою тонким шаром по всій поверхні.
5. Щільно закручуємо рулетики і заколюємо краєчок зубочисткою або красивою шпажкою.
Приємного апетиту!