Рибний фарш — це популярний продукт, з якого можна приготувати масу смачних страв і закусок. Рецепти, зібрані в збірці, легко здійснити в домашніх умовах. Страви готуються просто і швидко. Для приготування використовують готовий магазинний фарш або приготований власноруч. Багато страви, приготовані з рибного фаршу, дієтичні і дуже корисні.
Котлети з рибного фаршу на сковороді
Котлети з рибного фаршу на сковороді приготує кожен. Абсолютно ніяких труднощів не виникне, навіть якщо з вас кулінар так собі. Рибні котлети готуються просто, і процес займе менше часу, ніж може здатися з першого погляду. Так що не бійтеся і приступайте. Скуштувавши страву, близькі зрадіють і будуть дуже вдячні.
Інгредієнти на
10 порц.
- Борошно 100 гр.
- Пластівці вівсяні ⅓ склянки
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Фарш лосося 700 гр.
- Сіль за смаком
- Приправа для риби за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Заздалегідь розморожений рибний фарш помістіть в сито або друшляк, щоб зайва волога скла.
- У ємність всипте третину склянки вівсяних пластівців.
- Додайте рибний фарш. У мене фарш лосося. Але можна використовувати будь-який інший.
- Цибуля обшелушите і нарубаєте квадратиком.
- Чим більше цибулі, тим соковитіше будуть котлети. Цибулю можна подрібнити іншим способом. Наприклад, пробити блендером в кашку.
- Нарізану цибулю відправте до інгредієнтів.
- Об’єднайте інгредієнти.
- Додайте спеції для риби.
- Посоліть і розмішайте.
- Борошно насипте в миску.
- Візьміть трохи фаршу і обваляйте в борошні.
- Сформуйте акуратні заготовки.
- Зробіть так з усім фаршем.
- Сковорідку розжарте. Розкладіть заготовки, щоб вони не торкалися один одного.
- Підрум’яньте з обох сторін.
- Апетитні котлети доповніть улюбленої зеленню або овочами, пригощайте улюблених людей і приймайте компліменти. Приємного апетиту!
Рибна запіканка з фаршу в духовці
Рибна запіканка з фаршу в духовці виконується з легкістю і без проблем. Ароматне блюдо подають в гарячому або охолодженому вигляді, як самостійну закуску або в доповненні до картопляного пюре або свіжими овочами. Запіканка – чудовий варіант для сімейного обіду або вечері.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Кабачок середній – 1 шт.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Сир – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Фарш рибний – 500 гр.
- Кефір/йогурт – 150 мл
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – для змазування форми.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожений рибний фарш помістіть в сито або друшляк, щоб зайва волога скла. Перекладіть в миску.
Крок 2. Роздушіть грудочки виделкою або пробийте заглибним блендером.
Крок 3. Цибуля обшелушите і нарубаєте квадратиком. Морквину пошкрябайте і зніміть шкірку економкою, натріть на тертці. Обсмажте до м’якості.
Крок 4. Середній кабачок промийте і натріть на тертці, відіжміть від зайвої рідини.
Крок 5. Відправте в сковорідку. Трохи стушкуйте. Овочі відправте до рибного фаршу.
Крок 6. Яйця розбийте в миску, влити кефір або несолодкий йогурт. Збовтайте до однорідності. Вилийте до фаршу з овочами.
Крок 7. Зелень промийте, струсіть і дрібно порубаєте. Відправте до решти інгредієнтів. Приправте спеціями і посоліть. Об’єднайте інгредієнти.
Крок 8. Форму промажте маслом і наповніть приготовленою масою. Перемістіть в заздалегідь розігріту до 180 градусів піч. Готуйте рибне виріб 25 хвилин.
Крок 9. Натріть сир.
Крок 10. Посипте запіканку і подрумянивайте ще 10 хвилин до утворення сирної скоринки.
Крок 11. Гарячу рибну запіканку акуратно вийміть з печі. Трохи охолодіть і перемістіть на блюдо.
Крок 12. Запіканку поділіть на шматки. Кличте домочадців і починайте дегустацію. Приємного апетиту!
Котлети з рибного фаршу в духовці
Котлети з рибного фаршу в духовці – смачне дієтичне блюдо, яке можна їсти навіть пізно ввечері, не боячись небажаних відкладень в області талії. Низькокалорійне частування володіє чудовим ароматом і чудовим смаком. Котлети виходять максимально апетитними. Від них не відмовляться навіть самі вибагливі в їжі домочадці.
Час готування – 55 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5
Інгредієнти:
- Вівсяні пластівці – 3 ст. л.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Фарш рибний – 500-600 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень петрушки – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розтанув рибний фарш помістіть в сито або друшляк, щоб зайва волога скла. Перекладіть в миску. Цибуля обшелушите і нарубаєте квадратиком. Морквину пошкрябайте і зніміть шкірку економкою, натріть на тертці. Обсмажте до м’якості. Об’єднайте інгредієнти.
Крок 2. Розбийте курячі яйця.
Крок 3. Влийте соєвий соус.
Крок 4. Насипте рубану зелень петрушки. У мене були заморожені запаси.
Крок 5. Насипте сіль і мелений перець.
Крок 6. Додайте вівсяні пластівці. Я використовую вівсянку довгого варіння.
Крок 7. Об’єднайте інгредієнти, перемішавши ложкою.
Крок 8. Деко вистелити якісним пергаментом. Раджу використовувати просиликоненную. Сформуйте акуратні заготовки. Зробіть так з усім фаршем. Розкладіть заготовки, щоб вони не стикалися між собою.
Крок 9. Перемістіть в заздалегідь розігріту до 180 градусів піч. Готуйте рибні котлети 40 хвилин. Остудіть і перекладіть на красиве блюдо для подачі.
Крок 10. Котлети розділіть на порції. Доповніть улюбленим гарніром. Картопляне пюре до рибних котлет підходить більш ніж ідеально.
Крок 11. Кличте домочадців і починайте дегустацію. Приємного апетиту!
Суп з фрикадельками з рибного фаршу
Суп з фрикадельками з рибного фаршу – шикарний і легкий варіант для апетитного обіду. Страва сподобається всім і навіть перебірливі в їжі діти не зможуть відмовитися від ароматного супу. Страва готується просто і без зусиль. Якщо хочете урізноманітнити свій раціон, це відмінна можливість.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Минтай – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Манна крупа – 1 ст. л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Вода – 1 л
- Сіль – за смаком.
- Перець горошком – 8 шт.
- Зелень – пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте інгредієнти для виконання запашного легкого супу.
Крок 2. Коренеплоди позбавте від шкірки, скориставшись економкою, досить крупно наріжте.
Крок 3. Овочі покладіть в каструлю і налийте води. Розмістіть на середній конфорці.
Крок 4. Посоліть, закип’ятіть і мінімізуйте нагрівання.
Крок 5. Розтанув минтай промийте.
Крок 6. Рибу розберіть на філе.
Крок 7. Філе подрібнити на м’ясорубці або в чаші подрібнювача. Насипте манку і сіль.
Крок 8. Змішайте вміст і скачайте фрикадельки.
Крок 9. Рибні заготовки акуратно занурте і овочевий бульйон і варіть приблизно 20 хвилин.
Крок 10. Зелень облийте водою і дрібно наріжте.
Крок 11. Через деякий час відправте в суп разом з лаврушкой і горошинами перцю. Закип’ятіть і вимкніть нагрів.
Крок 12. Запашне рибне блюдо злегка остудіть.
Крок 13. Суп розділіть на порції, і запрошуйте домочадців насолодитися смачним обідом. Приємного апетиту!
Тефтелі з рибного фаршу з рисом
Тефтелі з рибного фаршу з рисом являють собою класну варіацію ситного прийому їжі. Страва з підливою чудово доповнить улюблені вами гарніри. Деякі вживають рибні тефтелі як самостійне частування. Навіть вибагливі дітки від тюфтельок без розуму.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 9
Інгредієнти:
- Борошно – 5 ст. л.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Рис – 0,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Фарш минтая – 300 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – щіпка.
- часник Сушений – 1 ч. л.
- Зелень – 1 ч. л.
- Спеції для риби – 1 ч. л.
- Сир – 70 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Для соусу:
- Сметана – 2 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Вода – 1 склянка
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сушений часник – за смаком.
- Паприка – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте інгредієнти для тефтелькою.
Крок 2. Крупу промити до прозорої води, щоб прибрати зайву крахмалістость, відваріть, але не до кінця. Злийте через друшляк. Якщо використовувати сирий рис, процес приготування значно збільшиться. І є ймовірність, що в духовці рис повністю не приготується.
Крок 3. Цибуля обшелушите і дрібно наріжте. Морквину пошкрябайте і зніміть шкірку економкою, натріть на тертці. Пасеруйте, поки овочі не розм’якшаться. Засмажку злегка охолодіть. Якщо хочете домогтися гладкої текстури, подрібніть масу, перекрутивши в чаші подрібнювача.
Крок 4. Розморожений рибний фарш помістіть в сито або друшляк, щоб зайва волога скла. Якщо немає готового фаршу, візьміть філе і перекрутіть на м’ясорубці або в чаші подрібнювача. Перекладіть в ємність. Додайте пасероване зажарку і відварений рис. Вбийте яйце. Посоліть і присипте ароматними травами і спеціями.
Крок 5. З’єднайте інгредієнти, всипте борошно. Перемішайте. Борошно спрацює скріплюючим матеріалом.
Крок 6. Приготуйте соус.
Крок 7. Змішайте сметану, майонез і томатну пасту. Насипте прянощі. Набір приправ може змінюватись в залежності від ваших уподобань.
Крок 8. Змішайте інгредієнти і насипте рубану зелень. Можна використовувати свіжу або заморожену.
Крок 9. Доведіть до однорідності, поступово вливаючи воду. Консистенція повинна бути не занадто рідкою і не надто густий.
Крок 10. З приготованого фаршу сформуйте акуратні заготовки. Розкладіть заготовки на розпеченій і змащеній олією сковорідці, щоб вони не стикалися між собою. Підсмажте з усіх боків, скоринка утворює щільну обволікає оболонку, яка збереже соковитість, як би запечатуючи всередині рибний сік.
Крок 11. Вогнетривку ємність наповніть золотистими тюфтельками.
Крок 12. Полийте апетитною заливкою. Перемістіть в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Доведіть тефтелі до готовності. 25 хвилин буде достатньо.
Крок 13. Натріть сир. Посипте рибні вироби.
Крок 14. Подрумянивайте ще 5 хвилин до утворення сирної тягнеться скоринки.
Крок 15. Тефтелі поділіть на порції. Задекоріруйте за своїм бажанням. Якщо хочете отримати найбільш ситний варіант, приготуйте картопляне пюре. Безпрограшне поєднання підкорить всіх їдців. Запрошуйте гостей і починайте дегустацію. Приємного апетиту!
Пиріг з рибного фаршу в духовці
Пиріг з рибного фаршу в духовці максимально простий у виконанні. Рецепт з легкістю виконає навіть починаюча господиня. Я люблю рецепт за те, що для приготування використовується готове тісто. Це значно економить час. Випічка виходить неймовірно ароматною і мега ситної. Пиріг подають до чаю або в якості повноцінного вечері.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 8
Інгредієнти:
- Листкове дріжджове тісто – 2 листа.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Рибний фарш – 350 гр.
- Рис відварний – 150-200 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Розкачайте лист листкового дріжджового тіста і перенесіть в попередньо змащену вогнетривку форму.
Крок 2. Крупу кілька разів промийте, щоб прибрати зайву крахмалістость, відваріть, підсолюємо воду. Злийте через друшляк. Якщо використовувати сирий рис, процес приготування значно збільшиться. І є ймовірність, що в духовці рис повністю не приготується. Зварений рис розподіліть першим шаром.
Крок 3. Цибуля обшелушите і нарубаєте квадратиком. Обсмажте до м’якості в розпеченій пательні на олії. Розподіліть по шару з рису.
Крок 4. Розморожений рибний фарш помістіть в сито або друшляк, щоб зайва волога скла. Посоліть і здобріть спеціями. Розподіліть по луковому шару.
Крок 5. Другий лист тіста розкачайте і накрийте їм начинку, краї добре защепніть, в центрі зробіть отвір. Перемістіть в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Готуйте чудову випічку 40 хвилин.
Крок 6. Гарячий рибний пиріг акуратно вийміть з печі. Трохи охолодіть і перемістіть на блюдо.
Крок 7. Випічку поділіть порційними шматками.
Крок 8. Кличте домочадців і приступайте до дегустації.
Крок 9. Приємного апетиту!
Пиріжки з дріжджового тіста з рибним фаршем
Пиріжки з дріжджового тіста з рибним фаршем прекрасні в якості апетитного частування. Пухнасте тісто в поєднанні з соковитою начинкою чудово. Домашня випічка подобається усім від мала до велика. Пиріжки зручно взяти з собою на перекус в дорогу або на роботу.
Час готування – 2 ч. 10 хв.
Час приготування – 40 хв.
Порції – 6
Склад:
Для тіста:
- Борошно – 400-450 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Дріжджі пресовані – 20 гр.
- Молоко – 200 мл
- Цукор-пісок – за смаком.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Для начинки:
- Минтай свіжоморожений – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Для обсмажування:
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Для змазування:
- Яєчний жовток – 1 шт.
- Вода тепла – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Зберіть інгредієнти.
Крок 2. У підігріте молоко занурте пресовані дріжджі і поцукруйте. Віночком розколотіть до однорідності.
Крок 3. Насипте трохи борошна.
Крок 4. Розмішайте і залишіть підходити.
Крок 5. Коли маса запузырится і збільшиться в об’ємі, можна приступати до наступного етапу.
Крок 6. В окремій ємності змішайте яйця з сіллю.
Крок 7. Яєчну масу введіть в опару і об’єднайте.
Крок 8. Поступово просійте борошно.
Крок 9. Замісіть м’яке еластичне тісто. Полийте олією. Накрийте і залиште підходити в теплому місці.
Крок 10. Поки тісто підходить, рибу промийте і розберіть на філе, відокремивши від кісточок.
Крок 11. М’якоть складіть в чашу подрібнювача.
Крок 12. Пробийте до однорідності.
Крок 13. Цибуля обшелушите і нарубаєте квадратиком.
Крок 14. Обсмажте до м’якості в розпеченій пательні на олії.
Крок 15. Коли цибуля стане прозорою, відправте до нього рибний фарш.
Крок 16. Обсмажуйте до готовності, періодично помішуючи, приправте сіллю і спеціями.
Крок 17. Тісто значно збільшилася і готове до роботи.
Крок 18. Від загального обсягу тесту отщипите частина. Розпластайте руками або розкачайте в коло. В центр викладіть апетитну начинку.
Крок 19. Гарненько защепніть кінчики. Таким способом зліпіть всі пиріжки.
Крок 20. Деко вистелити якісної пергаментним папером. Розмістіть пиріжки так, щоб вони не торкалися один одного. Прикрийте духовку до 180 градусів. Пиріжки змастіть взболтанным з водою жовтком.
Крок 21. Перемістіть в розпечену духовку. Готуйте рибну випічку 25 хвилин. Через деякий час акуратно вийміть з печі. Трохи охолодіть і перемістіть на блюдо.
Крок 22. Кличте домочадців і починайте дегустацію. Приємного апетиту!
Рибний рулет в духовці з фаршу
Рибний рулет в духовці з фаршу – апетитна закуска, яку подають в охолодженому або тільки що приготованому вигляді. На смак стан ніяк не впливає. Рулет в обох варіантах прекрасний. Для наповнення використовують все, що завгодно. Все залежить від власних уподобань.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 8
Склад:
- Рибний фарш – 500 гр.
- Часник – 2-3 зубчики.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Манна крупа – 1 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сметана – для змазування.
Для начинки:
- Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо начинку для рулету. Цибулини очистити від лушпиння і наріжте кубиками. Морквину пошкрябайте і зніміть шкірку економкою, натріть на тертці. Обсмажте до м’якості. Посоліть і поперчіть. Вимкніть конфорку і остудіть.
Крок 2. Цибулину, моркву і часник з’єднайте в чаші подрібнювача, попередньо очистивши. Розморожений рибний фарш помістіть в сито, щоб зайва волога скла. З’єднайте з подрібненими овочами. Насипте манку, сіль, перець. Здобріть майонезом і дайте набрякнути. Викладіть на пергамент, сформувавши прямокутник.
Крок 3. На край викладіть пасеровані овочі.
Крок 4. Скориставшись пергаментом, закрутіть заготовку в щільний рулет. Фарш використовуйте будь-якої риби. Кожен варіант по-своєму смачний. Якщо немає фаршу, приготуйте самостійно. Рибу промийте і розберіть на філе, відокремивши від кісточок. М’якоть складіть в чашу подрібнювача. Пробийте до однорідності.
Крок 5. Загорнути рулет у пергамент.
Крок 6. Потім загорніть в алюмінієву фольгу. Перенесіть на деко, а після чого в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте рибне виріб 45 хвилин.
Крок 7. Через деякий час звільніть виріб від фольги і пергаменту.
Крок 8. Промажте сметаною.
Крок 9. Подрумянивайте ще 15 хвилин.
Крок 10. Гарячий рибний рулет акуратно витягніть з духовки. Трохи охолодіть і перемістіть на блюдо. Задекоріруйте, як вам подобається. У мене листочки петрушки і майонезна сіточка.
Крок 11. Закуску поділіть на шматки. Кличте друзів і починайте дегустацію. Спробувавши такий рулет хоча б раз, ваша кулінарна книга поповниться чудовим рецептом. А на майбутніх святах запашна закуска стане цвяхом програми. Приємного апетиту!
Рибні палички з фаршу
Рибні палички з фаршу максимально прості у виконанні. Це класна альтернатива покупному фастфуду. Закуску можна віднести до страв правильного харчування. Ці палички будуть запікатися в духовці, однак і на сковорідці їх теж можна приготувати. Мені по душі запечена версія.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 5
Склад:
- Фарш – 400 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Вівсяні пластівці/ вівсяне борошно – 4 ст. л.
- Паприка – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Для темпуры:
- Яйця курячі – 1 шт.
- Кукурудзяні пластівці без цукру – 70 гр.
- Борошно – 5 ст. л.
Для соусу:
- Сметана – 100 гр.
- Петрушка – 2 гілочки.
- Гірчиця – за смаком.
- Часник – 3 зубчики.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожений рибний фарш помістіть в сито або друшляк, щоб зайва волога скла. Фарш використовуйте будь-якої риби. Кожен варіант по-своєму смачний. Якщо немає фаршу, приготуйте самостійно. Рибу промийте і розберіть на філе, відокремивши від кісточок. М’якоть складіть в чашу подрібнювача. Пробийте до однорідності.
Крок 2. У ємність з фаршем всипте подрібнені вівсяні пластівці, видавлений часник. Додайте спеції і посоліть. Вбийте яйце і розмішайте.
Крок 3. Кукурудзяні пластівці без цукру подрібніть в блендері або кавомолці.
Крок 4. Яйце збийте до однорідності. Борошно насипте в миску.
Крок 5. Візьміть трохи фаршу. Сформуйте акуратні заготовки і обваляйте в борошні.
Крок 6. Викупайте в яєчної маси.
Крок 7. Обваляйте в кукурудзяній крихті.
Крок 8. Зробіть так з усім фаршем. Розкладіть заготовки на застелений пергаментом деко, щоб вони не стикалися між собою. Перемістіть в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Готуйте рибні вироби 20 хвилин.
Крок 9. Приготуйте соус. Подрібнену петрушку і часник змішайте з гірчицею і сметаною. Посоліть і поперчіть.
Крок 10. Апетитні палички подавайте з ароматним соусом, пригощайте улюблених людей і приймайте компліменти. Приємного апетиту!
Зрази з рибного фаршу з начинкою
Зрази з рибного фаршу з начинкою максимально смачне і просте у виконанні блюдо. Ніжна закуска гарна як в тільки що приготованому, так і в охолодженому вигляді. Ситне частування подають з гарніром або самостійно. Духмяне страву приваблює чудовим зовнішнім виглядом і чарівним запахом. Привабливе страва ідеально підходить для святкового застілля і щоденного раціону.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4
Склад:
- Філе пікші – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Крупа манна – 3 ст. л.
- Сухарі панірувальні – скільки буде потрібно.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне для обсмажування.
Для начинки:
- Яйця курячі варені – 2-3 шт.
- Цибуля зелена – 50 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Рибний напівфабрикат готую самостійно або використовую покупної. Рибу промийте і розберіть на філе, відокремивши від кісточок. М’якоть відправте в ємність блендера разом з очищеною цибулиною. Подрібніть до однорідності. Всипте манку, додайте олію, спеції і посоліть. Вбийте яйце і розмішайте.
Крок 2. Зелена цибуля промийте і подрібніть разом з вареними круто яйцями. Здобріть начинку спеціями. Для наповнення підійде будь-яка зелень. Навіть заморожена заготовка.
Крок 3. Візьміть рибну масу, розпластайте на долоні.
Крок 4. У центр покладіть яскраву начинку.
Крок 5. Сформуйте акуратні заготовки, дотримуйтеся однакову розмірність, і обваляйте в сухарях. Я готую їх самостійно. Недоїдений хліб підсушую в духовці, а потім подрібнюю в чаші комбайна або за допомогою кавомолки.
Крок 6. Зробіть так зі всієї рибної масою.
Крок 7. Сковороду прогрійте. Розкладіть запаніровані заготовки, щоб вони не стикалися між собою. Підсмажте з двох боків до рум’яності. Сухарі додадуть кінцевого продукту апетитну хрустку текстуру, зберігши при цьому ніжність всередині.
Крок 8. Ароматними зразами радуйте друзів і отримуйте насолоду від чудового частування! Зрази подають окремо або доповнивши гарніром. У моїй родині прийнято подавати з повітряним пюре з овочів або картоплі. Приємного апетиту!