Рибний суп з консервами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування рибного супу з консервів з пшоном

В цьому рецепті використані прості і досить бюджетні інгредієнти. Незважаючи на це, рибний суп виходить дуже наваристим, смачним і ситним. А головне його приготування не займає багато часу.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Вода – 2 л
  • Сардини консервовані – 1 банку.
  • Картопля – 550 гр.
  • Пшоно – 0,5 склянки
  • Морква – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.

2. Пшоно промийте кілька разів, поки вода не стане прозорою.

3. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння, потім викладіть картоплю і пшоно, варіть 20 хвилин.

4. Моркву очистіть, промийте і натріть на крупній тертці. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.

5. Цибулю і моркву обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору.

6. Рибу розімніть вилкою, великі кістки видалити. Додайте рибну масу в каструлю, перемішайте.

7. Через 1-2 хвилини додайте в каструлю засмажку з овочів. Суп посоліть і приправте за смаком, варіть ще 5 хвилин.

8. Потім додайте лавровий лист і через хвилину вимикайте плиту. Додайте рубану зелень і рибний суп готовий.

Приємного апетиту!