Покроковий рецепт приготування рибного супу з консервів з пшоном
В цьому рецепті використані прості і досить бюджетні інгредієнти. Незважаючи на це, рибний суп виходить дуже наваристим, смачним і ситним. А головне його приготування не займає багато часу.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Вода – 2 л
- Сардини консервовані – 1 банку.
- Картопля – 550 гр.
- Пшоно – 0,5 склянки
- Морква – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.
2. Пшоно промийте кілька разів, поки вода не стане прозорою.
3. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння, потім викладіть картоплю і пшоно, варіть 20 хвилин.
4. Моркву очистіть, промийте і натріть на крупній тертці. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.
5. Цибулю і моркву обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору.
6. Рибу розімніть вилкою, великі кістки видалити. Додайте рибну масу в каструлю, перемішайте.
7. Через 1-2 хвилини додайте в каструлю засмажку з овочів. Суп посоліть і приправте за смаком, варіть ще 5 хвилин.
8. Потім додайте лавровий лист і через хвилину вимикайте плиту. Додайте рубану зелень і рибний суп готовий.
Приємного апетиту!