Як зварити простий і смачний суп з консервів івасі?
Суп з рибної консерви івасі можна варити не тільки вдома, але і на природі. Риба відмінно поєднується з будь-якими крупами, картоплею. Ви зможете зібрати суп, додавши в нього свої улюблені продукти.
Час готування: 45 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4-5.
Склад:
- Івасі консервована – 245 гр.
- Картопля – 2-3 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Пшоно – 1 ст. л.
- Суміш перців мелена – 0,5 ч. л.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 1,7 л
Процес приготування:
1. Овочі промийте і очистіть.
2. Картоплю наріжте кубиками.
3. Цибулю подрібніть ножем.
4. Морква дуже дрібно наріжте або натріть на тертці.
5. У каструлі закип’ятити воду, викладіть в неї овочі і варіть 10 хвилин.
6. Пшоно промийте водою і додайте в суп, варити ще 5 хвилин.
7. Рибні консерви розімніть виделкою і додати в суп. Посоліть і приправте суп по смаку, продовжуйте варіть ще 5 хвилин при слабкому кипінні.
8. Потім зніміть каструлю з вогню і дайте страві настоятися 10 хвилин під кришкою. Перед подачею додайте в суп січену зелень.
Приємного апетиту!