Рибний суп з консервами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як зварити простий і смачний суп з консервів івасі?

Суп з рибної консерви івасі можна варити не тільки вдома, але і на природі. Риба відмінно поєднується з будь-якими крупами, картоплею. Ви зможете зібрати суп, додавши в нього свої улюблені продукти.

Час готування: 45 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4-5.

Склад:

  • Івасі консервована – 245 гр.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Пшоно – 1 ст. л.
  • Суміш перців мелена – 0,5 ч. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Вода – 1,7 л

Процес приготування:

1. Овочі промийте і очистіть.

2. Картоплю наріжте кубиками.

3. Цибулю подрібніть ножем.

4. Морква дуже дрібно наріжте або натріть на тертці.

5. У каструлі закип’ятити воду, викладіть в неї овочі і варіть 10 хвилин.

6. Пшоно промийте водою і додайте в суп, варити ще 5 хвилин.

7. Рибні консерви розімніть виделкою і додати в суп. Посоліть і приправте суп по смаку, продовжуйте варіть ще 5 хвилин при слабкому кипінні.

8. Потім зніміть каструлю з вогню і дайте страві настоятися 10 хвилин під кришкою. Перед подачею додайте в суп січену зелень.

Приємного апетиту!