Салат Мімоза з рибними консервами і сиром – 8 класичних рецептів з маслом, картоплею, морквою, рисом з покроковими фото

Дуже смачний салат Мімоза з консервами, сиром і яблуками

Оригінальне виконання домашнього салату «Мімоза» — з додаванням яблука. Фрукт додасть знаменитому страви приємну кислинку і яскравий аромат. Беріть на замітку простий рецепт.

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Риба консервована – 1 банку.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – для прикраси.

Процес приготування:

1. Відварюємо яйця, відокремлюємо жовтки від білків і дрібно натираємо їх.

2. Далі натираємо твердий сир розминаємо виделкою консервовану рибу.

3. Відварену моркву також натираємо на тертці, яблуко промиваємо під водою.

4. Формуємо листковий салат. Спочатку укладаємо білки і посипаємо їх чорним меленим перцем.

5. Зверху розподіляємо рибну консерву.

6. Обмазуємо заготівлю майонезом і посипаємо заздалегідь очищеним і натертим яблуком.

7. Щільно формуємо шар з моркви.

8. Поливаємо овоч майонезом і закриваємо сиром.

9. Посипаємо салат яєчним жовтком, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Готово!