Салат «Мисливський» не поступається за популярністю таким знаменитим салатів, як «Олів’є» та «Мімоза». Його готують з додаванням м’ясного інгредієнта — яловичини, свинини, курки. Щоб салат був більш ситним, в нього додають яйця, гриби, відварені овочі та різні сорти сирів.
Салат «Мисливський» з копченою ковбасою
Картопля для приготування салату краще всього використовувати відварений в мундирі, щоб він зберіг свою форму і смак. За бажанням страву можна заправити сметаною або салатною йогуртом, замість традиційного майонезу.
Інгредієнти на
4 порц.
- Ковбаса сирокопчена 200 гр.
- Сир 200 гр.
- Картопля 3 шт.
- Огірки мариновані 4 шт.
- Горошок зелений консервований 1 банка
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Вода для варіння
Процес приготування:
- Салат «Мисливський» з копченою ковбасою приготувати дуже просто. Беремо батон ковбаси і відрізаємо потрібну кількість гострим ножем. Звільняємо шматок інгредієнта від оболонки. Кладемо м’ясо на обробну дошку і тонко нарізаємо соломкою.
- Свіжі картоплини вимиваємо проточною водою, ретельно змиваючи бруд, і викладаємо в каструлю. Вливаємо до коренеплодів очищену холодну воду. Підсолюємо рідина після закипання. Варимо картоплю до м’якості. Потім воду необхідно злити, а картопля очистити і нарізати брусками.
- Виймаємо з банки мариновані огірки і також нарізаємо їх брусками.
- Цибулю для салату беремо фіолетовий. Якщо такого немає, використовуємо звичайний лук. Спочатку позбавляє його від шару лушпиння, а потім нарізаємо соломкою.
- Будь-який твердий сорт сиру трьом на тертці з великими дірочками.
- подрібнені інгредієнти Викладаємо в салатник. Банку з горошком відкорковуємо і зливаємо сік з ємності в раковину. Викладаємо горошок в салатник. Приправляємо блюдо чорним перцем і майонезом. Перемішуємо продукти. Поміщаємо салат в холодильник на час.

Приємного апетиту!