Салат Мисливський— 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат «Мисливський» не поступається за популярністю таким знаменитим салатів, як «Олів’є» та «Мімоза». Його готують з додаванням м’ясного інгредієнта — яловичини, свинини, курки. Щоб салат був більш ситним, в нього додають яйця, гриби, відварені овочі та різні сорти сирів.

Салат «Мисливський» з копченою ковбасою

Картопля для приготування салату краще всього використовувати відварений в мундирі, щоб він зберіг свою форму і смак. За бажанням страву можна заправити сметаною або салатною йогуртом, замість традиційного майонезу.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Ковбаса сирокопчена 200 гр.
  • Сир 200 гр.
  • Картопля 3 шт.
  • Огірки мариновані 4 шт.
  • Горошок зелений консервований 1 банка
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Майонез столовий молочний за смаком
  • Вода для варіння

Процес приготування:

  1. Салат «Мисливський» з копченою ковбасою приготувати дуже просто. Беремо батон ковбаси і відрізаємо потрібну кількість гострим ножем. Звільняємо шматок інгредієнта від оболонки. Кладемо м’ясо на обробну дошку і тонко нарізаємо соломкою.
  2. Свіжі картоплини вимиваємо проточною водою, ретельно змиваючи бруд, і викладаємо в каструлю. Вливаємо до коренеплодів очищену холодну воду. Підсолюємо рідина після закипання. Варимо картоплю до м’якості. Потім воду необхідно злити, а картопля очистити і нарізати брусками.
  3. Виймаємо з банки мариновані огірки і також нарізаємо їх брусками.
  4. Цибулю для салату беремо фіолетовий. Якщо такого немає, використовуємо звичайний лук. Спочатку позбавляє його від шару лушпиння, а потім нарізаємо соломкою.
  5. Будь-який твердий сорт сиру трьом на тертці з великими дірочками.
  6. подрібнені інгредієнти Викладаємо в салатник. Банку з горошком відкорковуємо і зливаємо сік з ємності в раковину. Викладаємо горошок в салатник. Приправляємо блюдо чорним перцем і майонезом. Перемішуємо продукти. Поміщаємо салат в холодильник на час.

Приємного апетиту!