Салат Мисливський— 8 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт салату «Мисливський» з яловичиною

В процесі приготування салату потрібно враховувати кілька моментів. Гриби після обробки необхідно відразу ж відварити або обсмажити, щоб вони не зіпсувалися. Для більш пікантного смаку, в салат слід додати 2-3 зубки часнику.

Час готування – 4 ч.

Час приготування – 45 хв.

Кількість порцій – 4.

Склад:

  • Яловичина — 200-250 гр.
  • Морква — 2-3 шт.
  • Цибуля — 1-2 шт.
  • Огірок маринований — 200 гр.
  • Гриби — 150 гр.
  • Масло олію — 2-3 ст. л.
  • Майонез — 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений — 1/2 ч. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Петрушка — 2-3 гілки.
  • Вода — для варіння.

Процес приготування:

Крок 1. Для салату краще всього підійдуть опеньки й лисички. Після того, як гриби будуть оброблені, їх потрібно промити холодною водою і потримати в підсоленій рідини 2-3 години. Потім їх потрібно варити близько години. Після закінчення зазначеного часу, відкидаємо на друшляк відварені гриби, щоб стекла вся рідина. Даємо інгредієнту охолонути.

Крок 2. Яловичину промиваємо водою і обробляємо: зрізаємо все зайві деталі. Після вторинної промивання відправляємо м’ясо в каструлю з водою. Чекаємо, поки рідина закипить, а потім підсолюємо воду. Варимо яловичину близько двох годин.

Крок 3. Очищені від лушпиння і шкірки цибулю і моркву довільно подрібнюємо. Цибулину радимо нарізати півкільцями, а моркву можна натерти крупно на звичайній тертці або для моркви по-корейськи. Викладаємо овочі в розпечену сковороду з соняшниковою олією: спочатку обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, потім додаємо моркву і готуємо до м’якості.

Крок 4. Готові гриби і яловичину остуджуємо і ріжемо або кубиками або соломкою. Тушкуємо інгредієнти: викладаємо в сковороду яловичину, а через 5 хвилин — гриби. Тушкуємо 15-20 хвилин під кришкою і постійно помішуємо. Мариновані огірки нарізаємо соломкою. Викладаємо їх в сковороду. Присмачую інгредієнти сіллю і чорним перцем. Тушкуємо продукти ще 3 хвилини.

Крок 5. Інгредієнти викладаємо в салатник. Останній штрих — зелень. Петрушку вимиваємо, струшуємо, нарізаємо і додаємо до решти продуктів. Поливаємо салат майонезом і перемішуємо.

Приємного апетиту!