Салат Мисливський на зиму – 4 рецепти з покроковими фото

Популярний Мисливський салат на зиму прийнято готувати з сезонних овочів. Склад закуски може бути різним, тому легко підібрати рецепт, підходить під ваші вподобання. Беріть на замітку 4 яскраві кулінарні ідеї з покроковими фото. Готове частування урізноманітнює домашнє меню і доповнить гарячі страви.

Салат Мисливський на зиму — класичний рецепт заготівлі

Для приготування «мисливського» салату на зиму можна використовувати перевірений класичний рецепт. Закуска готова порадує яскравим виглядом і смаком. Подавайте до сімейного обіду.

Інгредієнти на
1.5 л.

  • Помідор ½ кг
  • Морква 250 гр.
  • Огірок 250 гр.
  • Капуста білоголова 200 гр.
  • Перець болгарський 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста 200 гр.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Перець чорний горошок 6 шт.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Оцет столовий 9% 1 ст. л.
  • Масло рослинне 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Щоб заготовити Салат Мисливський на зиму, очищаємо моркву від шкірки і нарізаємо тоненькими півколами. Перекладаємо їх у каструлю з товстим дном.
  2. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту і додаємо її до моркви.
  3. Сюди ж додаємо півкільця цибулі.
  4. Промиті огірки також тонко нарізаємо і кладемо їх у загальний посуд.
  5. Далі додаємо болгарський перець, нарізаний тонкою соломкою.
  6. Опускаємо в каструлю часточки помідорів. Посипаємо їх сіллю, доповнюємо горошинами чорного перцю і лавровими листами.
  7. Кип’ятимо вміст на плиті. Розмішуємо, тушкуємо близько 10 хвилин і вливаємо укус. Знову перемішуємо.
  8. Розкладаємо овочеву масу по простерилизованным скляним банкам. Закриваємо їх стерилізованими кришками. Яскравий «мисливський» салат на зиму готовий! Зберігайте його в прохолодному місці.