Салат Обжорка класичний – 10 рецептів з покроковими фото

Дуже смачний салат «Обжорка» з квасолею

Салат «Обжорка» з квасолею – один з найбільш популярним салатів ще з радянських часів. Він полюбився господиням легкістю приготування і простим набором продуктів, які завжди під рукою. А ще він дуже апетитний. Адже Не дарма «Обжорка» займає почесне місце на святковому столі. Цей салат завжди з’їдається на ура!

Порції: 45 хв.

Час готування: 6

Склад:

  • Куряче філе – 150 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Солоні огірки – 2 шт.
  • Хліб – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Квасоля консервована – 200 гр.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинне масло – для смаження

Процес приготування:

1. У киплячій підсоленій воді відварюємо куряче філе 20-30 хв.

2. Даємо йому охолонути і розрізаємо на невеликі смужки.

3. Хліб наріжемо кубиками. Викладаємо їх на тепле сковороду і смажимо на теплому рослинному маслі.

4. Очищаємо і натираємо на тертці моркву.

5. Також очищаємо цибулю та нарізаємо її на півкільця.

6. Обсмажимо цибулю і моркву до золотистого кольору.

7. Солоні огірки ріжемо на невеликі шматочки.

8. Часник подрібнюємо за допомогою преса.

9. Квасоля відкриваємо і промиваємо. Даємо воді стекти через друшляк.

10. Змішуємо всі інгредієнти між собою. Додаємо сіль і перець. Заправляємо все майонезом.

Приємного апетиту!