Дуже смачний салат «Обжорка» з квасолею
Салат «Обжорка» з квасолею – один з найбільш популярним салатів ще з радянських часів. Він полюбився господиням легкістю приготування і простим набором продуктів, які завжди під рукою. А ще він дуже апетитний. Адже Не дарма «Обжорка» займає почесне місце на святковому столі. Цей салат завжди з’їдається на ура!
Порції: 45 хв.
Час готування: 6
Склад:
- Куряче філе – 150 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Солоні огірки – 2 шт.
- Хліб – 100 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Майонез – 2 ст. л.
- Квасоля консервована – 200 гр.
- Сіль, перець – за смаком
- Рослинне масло – для смаження
Процес приготування:
1. У киплячій підсоленій воді відварюємо куряче філе 20-30 хв.
2. Даємо йому охолонути і розрізаємо на невеликі смужки.
3. Хліб наріжемо кубиками. Викладаємо їх на тепле сковороду і смажимо на теплому рослинному маслі.
4. Очищаємо і натираємо на тертці моркву.
5. Також очищаємо цибулю та нарізаємо її на півкільця.
6. Обсмажимо цибулю і моркву до золотистого кольору.
7. Солоні огірки ріжемо на невеликі шматочки.
8. Часник подрібнюємо за допомогою преса.
9. Квасоля відкриваємо і промиваємо. Даємо воді стекти через друшляк.
10. Змішуємо всі інгредієнти між собою. Додаємо сіль і перець. Заправляємо все майонезом.
Приємного апетиту!