Салат «Обжорка» з корейською морквою
Салат «Обжорка» з корейською морквою – дуже смачний і досить простий у приготуванні. Це справжня знахідка для святкового застілля. Салат виходить дуже красивим, яскравим і поживний. Гості будуть ситими і задоволеними!
Порції: 4
Час готування: 45 хв.
Склад:
- Куряче філе – 150 гр.
- Огірок солоний – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком
- Петрушка – 1 пучок
- Рослинна олія – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Цибулю чистимо і розрізаємо її на кільця, а потім ріжемо їх на четвертинки.
2. Смажимо цибулю на рослинній олії.
3. Потім нарізаємо тонкими смужками солоний огірок.
4. Філе курки відварюємо протягом 30 хв.
5. Нарізаємо його на невеликі шматочки.
6. Викладаємо в миску моркву по-корейськи.
7. Додаємо до моркви всі підготовлені продукти, солимо і перчимо страву. Заправляємо все майонезом.
Порада: за бажанням можна прикрасити салат листочками петрушки.
Приємного апетиту!