Пікантний салат з фунчозы по-корейськи
Пікантний і яскравий за смаком салат з фунчозы по-корейськи стане оригінальною закускою для вашого столу. Просте в приготуванні частування можна подавати окремо або в поєднанні з гарячими стравами.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Фунчоза – 150 гр.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Огірок – 2 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Зелень – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Соус соєвий – 1,5 ст. л.
- Оцет столовий – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Фунчозу заливаємо крутим окропом на 10 хвилин. Після цього продукт слід відкинути на друшляк і при необхідності розрізати ножицями.
2. Подрібнену цибулю і часником обсмажуємо на рослинному маслі до м’якого стану.
3. Морква, солодкі перці і огірки нарізаємо тонкою соломкою. Свіжу зелень подрібнюємо.
4. У глибокому посуді змішуємо овочі з фунчозой і обсмаженням з цибулі та часнику.
5. Заливаємо інгредієнти соєвим соусом і оцтом, посипаємо спеціями і ретельно розмішуємо. Ставимо форму в холодильник на 1 годину.
6. Апетитний салат по-корейськи з фунчозы готовий. Розкладайте частування по тарілках і подавайте до столу!