Салат з фунчозой – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Пікантний салат з фунчозы по-корейськи

Пікантний і яскравий за смаком салат з фунчозы по-корейськи стане оригінальною закускою для вашого столу. Просте в приготуванні частування можна подавати окремо або в поєднанні з гарячими стравами.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Фунчоза – 150 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Огірок – 2 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Зелень – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Соус соєвий – 1,5 ст. л.
  • Оцет столовий – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Фунчозу заливаємо крутим окропом на 10 хвилин. Після цього продукт слід відкинути на друшляк і при необхідності розрізати ножицями.

2. Подрібнену цибулю і часником обсмажуємо на рослинному маслі до м’якого стану.

3. Морква, солодкі перці і огірки нарізаємо тонкою соломкою. Свіжу зелень подрібнюємо.

4. У глибокому посуді змішуємо овочі з фунчозой і обсмаженням з цибулі та часнику.

5. Заливаємо інгредієнти соєвим соусом і оцтом, посипаємо спеціями і ретельно розмішуємо. Ставимо форму в холодильник на 1 годину.

6. Апетитний салат по-корейськи з фунчозы готовий. Розкладайте частування по тарілках і подавайте до столу!