Салат з пекінською капустою, кукурудзою, яйцем і огірком
Прикраса будь-якого застілля – салат з пекінською капустою, кукурудзою, яйцем і огірком. Салат готується дуже легко. Завдяки своєму складу страва виходить соковитим, а яйця і кукурудза роблять салат поживним і яскравим.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Капуста пекінська – 200 гр.
- Яйця курячі варені – 5 шт.
- Кукурудза консервована – 340 гр.
- Огірок – 1 шт.
- крабові Палички – 200 гр.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Пекінську капусту помийте і наріжте тонкою соломкою. Варені яйця наріжте кубиками. Перекладіть інгредієнти в миску.
2. З консервованої кукурудзи злийте сік і викладіть її в миску.
3. Крабові палички вийміть з упаковки і наріжте часточками. Огірок наріжте кубиками. Викладіть інгредієнти в миску.
4. Заправте салат майонезом, додайте сіль за смаком і добре перемішайте.
5. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню салат перед подачею.
Приємного апетиту!