Салат з пекінської капустою – 10 шалено смачних рецептів з покроковими фото

Салат з пекінською капустою, кукурудзою, яйцем і огірком

Прикраса будь-якого застілля – салат з пекінською капустою, кукурудзою, яйцем і огірком. Салат готується дуже легко. Завдяки своєму складу страва виходить соковитим, а яйця і кукурудза роблять салат поживним і яскравим.

Час готування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Яйця курячі варені – 5 шт.
  • Кукурудза консервована – 340 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • крабові Палички – 200 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Пекінську капусту помийте і наріжте тонкою соломкою. Варені яйця наріжте кубиками. Перекладіть інгредієнти в миску.

2. З консервованої кукурудзи злийте сік і викладіть її в миску.

3. Крабові палички вийміть з упаковки і наріжте часточками. Огірок наріжте кубиками. Викладіть інгредієнти в миску.

4. Заправте салат майонезом, додайте сіль за смаком і добре перемішайте.

5. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню салат перед подачею.

Приємного апетиту!